<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Hvorfor Systek?

Systek skal ansette flere nye medarbeidere. Vi ser etter deg som er faglig dyktig med brennende interesse for teknologi, og som lar deg motivere av å skape de beste løsningene for kunder og sluttbrukere.

I Systek har vi som mål å være den ideelle arbeidsplassen for våre ansatte. I valg av ny arbeidsplass er det flere faktorer å vurdere. I Systek har vi valgt å fokusere på det som er viktigst for oss og kanskje matcher det med dine prioriteringer også;

Spennende og utfordrende oppgaver: Vi har mange og varierte kunder innen både offentlig og privat sektor. Dette sikrer et bredt utvalg av prosjekter, utfordringer i fleng og nærhet til kunden. Se noen av våre REFERANSER for konkrete prosjekteksempler.

God lønn og betingelser: I Systek opererer vi med et prinsipp om at mest mulig skal gå tilbake til konsulenten. Som ansatt i Systek får du en prosentandel av hva du fakturerer ut, alltid med en god garantilønn i bunn. I tillegg nyter du godt av gode pensjons- og forsikringsordninger.

Tilbud om eierskap: Vi er 100% eid av egne ansatte og du vil få tilbud om å kjøpe aksjer etter en avtalt tid. Det gjør helt klart noe med stemningen at vi eier oss selv. Det er de ansatte som tjener på en god bunnlinje, ingen eksterne eiere. Alle får ta del i videre verdistigning og overskudd, og alle som vil kan være med på å forme utviklingen til selskapet.

Frihet, påvirkningskraft og selvstendighet: Med dette mener vi at du får frihet til å være med å velge prosjekt, du tar en aktiv del i å påvirke egen og selskapets utvikling og du får selvstendighet til å styre hverdagen ute hos kunde selv.

Faglig utvikling: Systek leverer det vi liker å kalle premiumkonsulenter til våre kunder. Møt noen av våre konsulenter HER. For å være en premiumkonsulent må man levere over forventning og man må tilføre høy kompetanse og ikke bare ekstra kapasitet inn i kundens prosjekter. Derfor legger vi stor vekt på faglig utvikling og kunnskapsdeling, og vi har rause budsjetter for kurs, konferanser og kompetanseheving. Vi organiserer egne kurs og faggruppemøter og har i tillegg vår egen interne skole som jevnlig arrangererer kurs og faglig påfyll innen våre ulike satsningsområder.

 

IMG_6089-1

Hva vi ser etter hos deg:

I Systek setter vi kompetanse høyt og gjennom årenes løp har vi opparbeidet meget høy kompetanse innen systemutvikling, arkitektur, test og prosjektledelse. Vi er i sterk vekst og har ambisjoner om å ansette flere nye medarbeidere innenfor disse områdene.

Du har jobbet noen år som utvikler, kanskje har du tatt steget over til test- eller prosjektledelse, eller kanskje er du en erfaren virksomhetsarkitekt? Hos oss vil din kunnskap bli høyt verdsatt og du vil bli en del av et aktivt fagmiljø på tvers av tjenestene våre. Du er sosial og initiativrik, du har en brennende interesse for teknologi og du motiveres av å skape de beste løsningene for kunder så vel som sluttbrukere. Vi bygger et selskap av konsulenter for konsulenter, og vi ønsker å få med oss de beste hodene på laget! Ta gjerne kontakt med oss for å bli bedre kjent.

Vi tilbyr:

  • Spennende og utfordrende prosjekter
  • Godt program for kompetanseutvikling
  • Mulighet for å bli medeier i Systek
  • Trygghet og forutsigbarhet
  • Lederskap basert på tillitt til våre medarbeidere og mulighet til å påvirke egen og selskapets utvikling
  • Lite firma med åpenhet og deltakelse som grunnleggende verdier
  • God lønn og en attraktiv bonusordning
  • Firmahytte i Trysil
  • Gode pensjonsordninger og forsikringer

Åpen søknad