Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Smidig teamleder

Er du en av de som brenner for både teknologi og mennesker? Vi søker nå etter en teamleder med smidig tankesett for å videre styrke både fagmiljø og leveranseevne inn i 2023.

prosjektledelse og rådgivning-logo
Bilde som illustrerer Kjenner du deg igjen i dette?

Kjenner du deg igjen i dette?

Du har jobbet noen år som utvikler, og kjenner at du håndterer hverdagen i et prosjekt fint på egen hånd. Kanskje har du allerede fått prøvd deg som scrum master eller i teamleder-rollen. Du brenner for teknologi og mennesker, og du er alltid på utkikk etter måter å forbedre deg på. Med erfaringen du har bygget opp merker du ofte at andre kommer til deg når de står fast og du har stort sett en formening om hvordan problemet bør angripes.

Er det deg vi har beskrevet nå? I så fall vil du passe godt som smidig teamleder i Systek! Vi tror at flinke konsulenter motiveres av spennende oppdrag, dyktige kollegaer og riktig kompensasjon. Med på kjøpet får du et tverrfaglig miljø bestående av noen av de dyktigste utviklerne, arkitektene, plattformekspertene, UX'erne og smidig-ekspertene i bransjen. Hos oss er du med på å bygge konsulentselskapet du selv ønsker å jobbe i.

Bilde som illustrerer Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at du styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva håper vi du har?

Høyere utdanning, helst på masternivå
Erfaring som utvikler
Erfaring fra smidige utviklingsprosjekter
Sterk interesse for teknologi
Bonuspoeng for relevante sertifiseringer som SAFe, ICP-ACC, CSPO, CSM m.m.
Gode kommunikasjonsevner

Hva gjør en teamleader hos oss?

Sørger for god og åpen kommunikasjon for å fremme godt samarbeid og trygghet i teamet.
Avklarer og formidler prioriteringer og forventninger i samråd med produkteier og prosjektleder.
Sikrer at teamet har det de trenger i hverdagen og sørger for å fjerne hindringer.
Fremmer et miljø der teamet føler eierskap og ansvar for målene det jobber mot og verdiene det ønsker å skape.
Bidrar ofte også med andre roller i teamet.

Vil du bli en av oss?

Om du vil bli en av de beste folkene i de mest spennende prosjektene er det bare å sende en mail med CVen din til jobb@systek.no. Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang om du har noen spørsmål på tlf 4835 7148 eller kristofer.koppang@systek.no.

Øvrige ledige stillinger

Åpen søknad HamarHamar
UX designerOslo, Hamar, Grimstad
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
FullstackutviklerOslo, Hamar, Grimstad
ML engineerOslo, Grimstad, Hamar
FrontendutviklerOslo, Grimstad, Hamar
Teknisk testerOslo, Hamar, Grimstad
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad
PlattformutviklerOslo, Grimstad, Hamar