Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

ML engineer

Vil du være med i oppbyggingen av et engasjert fagmiljø innen maskinlæring og stordata? Da kan dette være en perfekt mulighet for deg! Som ML engineer hos oss vil du få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter innen maskinlæring og stordata, og være en viktig bidragsyter til å utvikle og forme våre tjenester innen disse områdene.

plattform og skytjenester-logo
Bilde som illustrerer Er du vår nye kollega?

Er du vår nye kollega?

Er du glad i å få igjen for egen innsats, fokusere på fag, og trives aller best når du får styre din egen hverdag? Da er Systek stedet for deg! Vi vokser, og forsterker nå avdelingen Maskinlæring og stordata med nye, flinke hoder.

Vi søker deg som har bakgrunn som systemutvikler og som har et stort engasjement for store datasett, maskinlæring og modernisering. Vi er på jakt etter konsulenter som trives med utfordrende oppgaver, som motiveres av å samhandle og bidra i tverrfaglige team, og som vil være med på å gjøre en forskjell i digitaliseringen av Norge.

Og du, en liten ting som er verdt å nevne med at vi er 100% ansatteid, er at nær sagt alle beslutninger som tas er til det beste for oss som jobber her, og ikke utelukkende for å gi profitt til ansiktsløse eiere i dress langt unna. Eie eller bli eid? Vi vet hva vi velger! Bli med oss å bygge et ærlig og entusiastisk selskap som er av og for de ansatte!

Bilde som illustrerer Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

I Systek tror vi på å gi hverandre friheten og fleksibiliteten som gjør at hverdagen bare funker. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva håper vi du har erfaring med?

Maskinlæringsverktøy som TensorFlow, PyTorch e.l.
Linux, skytjenester som Azure, GCP og AWS, og containerteknologier.
Relasjonsdatabaser som DB/2, MS SQL, PostgreSQL
NoSQL-databaser som Elasticsearch, MongoDB e.l.
Stordata-verktøy som Hadoop, Spark, Kafka m.m.

Bonuspoeng for:

Bakgrunn som systemutvikler (Java/Kotlin, Python, C#, Node.js e.l)
Stor interesse for ny teknologi og kontinuerlig læring!

Høres dette ut som noe for deg?

Send en mail med CVen din til jobb@systek.no eller ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang, 483 57 148 eller kristofer.koppang@systek.no.

Øvrige ledige stillinger

Åpen søknad HamarHamar
UX designerOslo, Hamar, Grimstad
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
Smidig teamlederGrimstad, Oslo, Hamar
FullstackutviklerOslo, Hamar, Grimstad
FrontendutviklerOslo, Grimstad, Hamar
Teknisk testerOslo, Hamar, Grimstad
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad
PlattformutviklerOslo, Grimstad, Hamar