Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

UX designer

Vil du være med i oppbyggingen av et slagkraftig og engasjert fagmiljø innen design og brukeropplevelse? Da er vi stedet for deg!

Fri fugl

UX Designer

Bilde som illustrerer Om stillingen

Om stillingen

I avdeling Design og brukeropplevelse ønsker vi å få med oss de beste hodene på reisen videre til å bygge et selskap av og for konsulenter!

Hos oss vil du merke at fokuset ligger på fag og kvalitet i leveranser, og at vi er opptatt av å få riktig person inn i riktig oppdrag for å sørge for å utvikle våre medarbeidere i den retningen de selv ønsker. Om du begynner i Systek vil du raskt være i gang i et kundestyrt team der du følger produktet eller tjenesten over tid, i samarbeid med folk som virkelig bryr seg!

Her vil du være med på å bygge opp et fagmiljø og påvirke retningen til selskapet. Du får tilgang på et tverrfaglig miljø bestående av utviklere, arkitekter, smidig-eksperter og testledere, og du vil oppleve et rendyrket fokus på fag både i oppdrag og internt i selskapet. Med flere spennende kunder som for eksempel NRK, NAV og Skatteetaten er du med på digitaliseringsreisen i Norge. Du vil videreutvikle kompetansen din i oppdrag og få en hverdag der du får fokusere på det du synes er gøy ute i prosjekt. Som for eksempel å lage faktiske produkter og tjenester sammen med kundene våre. Og få være med å følge disse over tid. Med en av markedets beste kompensasjonspakker og tilbud om medeierskap i firmaet tilbyr vi fantastiske utviklingsmuligheter og en mulighet til å bli med på en skikkelig vekstreise!

Og du, en liten ting som er verdt å nevne med 100% ansatteid selskap er at nær sagt alle beslutninger som tas er til det beste for oss som jobber her, og ikke utelukkende for å gi profitt til ansiktsløse eiere i dress langt unna. Eie eller bli eid? Vi vet hva vi velger! Bli med oss å bygge et selskap du kan være stolt av og ta del i veksten underveis.

Hva håper vi du har erfaring med?

Innhente, bearbeide og visualisere innsikt
Drive designprosesser i tverrfaglige team
Visualisere og prototype digitale løsninger og kundereiser
Brukertesting og andre former for brukerinvolvering
Planlegge og fasilitere kreative workshops
God kjennskap til designverktøy som for eksempel Figma

Andre ting

Du innehar gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
Du trives som bindeledd mellom ulike interessenter
Du trives med å ta en rådgivende rolle hos kunden
Du har erfaring med smidig utvikling i tverrfaglige team
Du er ambisiøs og sulten på å utvikle deg både som konsulent og fagperson

Vil du bli en av oss?

Om du vil bli en av de beste folkene i de mest spennende prosjektene er det bare å sende en mail med CVen din til jobb@systek.no. Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang om du har noen spørsmål på tlf 4835 7148 eller kristofer.koppang@systek.no.

Øvrige ledige stillinger

Åpen søknad HamarHamar
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
Smidig teamlederGrimstad, Oslo, Hamar
FullstackutviklerOslo, Hamar, Grimstad
ML engineerOslo, Grimstad, Hamar
FrontendutviklerOslo, Grimstad, Hamar
Teknisk testerOslo, Hamar, Grimstad
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad
PlattformutviklerOslo, Grimstad, Hamar