Om oss

Systek er et norsk IT-konsulentselskap som siden oppstarten i 1980 har levert rådgivende og utførende tjenester til markedsledende kunder i privat og offentlig sektor. Vi består av erfarne systemutviklere og rådgivere med god teknologiforståelse og evne til å sette oss inn i komplekse problemstillinger. Systek er heleid av sine egne ansatte.

Tjenestene vi leverer er innen systemutvikling, arkitektur, prosjektledelse og test. Prosjektene krever ofte en tverrfaglig tilnærming hvor vi setter sammen de riktige hodene kombinert med de beste verktøy og metoder, for å sikre kunden en helhetlig løsning med de beste resultater.

Systek er et uavhengig konsulentselskap uten forretningsmessige forbindelser til leverandører. Kunden kan alltid være trygg på at vi har deres interesse i fokus, og får råd basert på deres utgangspunkt og problemstilling.  

Mennesker

Bak enhver tjeneste, leveranse og produkt står det mennesker. Vi legger vekt på trivsel og utvikling av den enkelte medarbeider. Vi tror at det å dyrke fram det beste i oss skaper de beste resultater.

Her får du stor frihet og medbestemmelse. Vi har lidenskap for det vi gjør, og er drevet av engasjement og skaperglede. Høres dette ut som noe for deg? Selskapet er i stor vekst, og vi er alltid på utkikk etter nye talenter.

Ønsker du å jobbe hos oss?

Kunnskap

Våre konsulenter er høyt utdannet med relevante sertifiseringer og med lang erfaring fra bransjen. Vi har et sterkt fokus på kompetanseutvikling, og deltar på flere interne og eksterne fagsamlinger og kurs. Slik sikrer vi  å opprettholde et høyt faglig nivå slik at kundene får de resultatene de ønsker.

 Les mer om våre tjenester:

Kvalitet

Prosjektene vi jobber med krever ofte stor grad av sikkerhet og robusthet. Vi søker alltid etter å gi det lille ekstra og å skape verdi for våre kunder som er markedsledende i flere bransjer:

  • industri / forsvar
  • bank / finans / forsikring
  • media / telekom 
  • samferdsel 
  • offentlig virksomhet 
  • helse
Kundens verdi er i fokus. Det er nok én av grunnene til at flere av våre kunder gir oss fornyet tillit i sine prosjekter.

Her kan du se våre referanser.