Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Tjenester

Vi har over 100 faglige dyktige konsulenter som bidrar med sin spisskompetanse ute hos våre kunder. Vi leverer en rekke ulike tjenester som hjelper deg med å skape verdi for brukerne og virksomheten din.

Bilde som illustrerer undefined

Utvikling og arkitektur

Systek har lang erfaring med design og utvikling av virksomhetskritiske systemer i offentlig og privat digitalisering. Våre konsulenter lager bærekraftige løsninger som tilfredsstiller alle krav til moderne programvareutvikling.

Mer om utvikling og arkitektur

Test og automatisering

Våre konsulenter har lang erfaring og spisskompetanse innen testfaget. Vi benytter standardiserte, veldefinerte og velprøvde metoder og rammeverk for å få jobben gjort. Vi setter automatisering høyt og er opptatt av at testene alltid kjøres.

Prosjektledelse og rådgivning

Våre prosjektledere og rådgivere har teknisk bakgrunn og inngående forretningsforståelse. Vi har lang erfaring i å lede store og små digitaliseringsprosjekter innen både offentlig og privat sektor.

Design og brukeropplevelse

Vi hjelper deg med å lage digitale løsninger som bidrar til å oppnå ønsket effekt for brukerne og selskapet ditt. Våre designere har blant annet erfaring med designmetodikk, innsiktsarbeid, interaksjonsdesign, og universell utforming.

Mer om design og brukeropplevelse

Plattform og skytjenester

Våre konsulenter har spisskompetanse på privat og allmenn skyløsninger. Vi kjenner løsningene og kan bidra med å velge, sette opp og forvalte plattformen deres enten det er på egne servere eller hos en tredjeparts leverandør av skytjenester.

Mer om plattform og skytjenester

Data og analyse

Data er ikke verdifull, det er innsikten den bidrar med som har verdi. Våre Data Scientister bygger, produksjonssetter og forvalter maskinlæringsmodeller som henter ut innsikt fra data.

Ta kontakt med Charlotte

Hvis du lurer på hva vi kan hjelpe deg med. Ta kontakt med vår forretningsutvikler, Charlotte. Hun hjelper deg med alt du måtte lure på.

Send Charlotte en e-post
Bilde som illustrerer Ta kontakt med Charlotte