Folka våre

Vi tror at flinke konsulenter motiveres av spennende oppdrag, dyktige kollegaer og riktig kompensasjon. Hos oss er du med på å bygge konsulentselskapet du selv ønsker å jobbe i.

Aleksander Grande
Utvikler

Aleksander Grande

Med mange års erfaring er Aleksander en du vil ha på teamet. Han trives godt med å forme kundens funksjonelle krav til en kjørende løsning. Han er en naturlig optimist som alltid har et smil på lager

Anders Hefre
Ledelse

Anders Hefre

Anders er avdelingsleder for utvikling og arkitektur. Han er både teknolog og systemutvikler, med lang erfaring fra konsulentbransjen. Hans bakgrunn kombinert med hans lidenskap for å jobbe med mennesker gjør han som støpt for rollen som avdelingsleder. Han har også sansen for god mat, og jobber seg gjennom Oslos restauranter etter nye smaksopplevelser.

Andreas Fuglesang
Utvikler

Andreas Fuglesang

Andreas er en del av Hamarkontoret og har over 10 års erfaring fra alle fasene i et utviklingsprosjekt. Han hopper lett fra backend til frontend og alt midt i mellom. I tillegg har han bakgrunn fra spillutvikling, som gir han god peiling på visualisering, simulering og interaksjonsdesign. Denne karen elsker å holde seg oppdatert og brenner for gode brukeropplevelser!

Anki Patterson
Produkteier/Agile coach

Anki Patterson

Med sine 20 år i bransjen er Anki en særdeles erfaren Agile/smidig coach. Hun bistår i både kulturelle og strukturelle endringer som melder seg når en organisasjon står overfor et «hamskifte». Med mennesket i fokus tilfører hun ny energi og er en pådriver for kreative løsninger.

Ann-Sofie Jansson Ulle
Utvikler

Ann-Sofie Jansson Ulle

Med mange års erfaring i prosjekter i offentlig sektor er Ann-Sofie en dyktig backendutvikler. Hun samarbeider godt i ethvert team gjennom sin behagelige væremåte, gode organiseringsevner og ivrighet etter konstant forbedring.

Are Thobias Tysnes
Testleder

Are Thobias Tysnes

Are har bakgrunn som systemutvikler som han aktivt bruker i arbeidet som testutvikler og testleder. Han holder humoren vedlike i gruppa og har alltid en vits på lur!

Bendik Ivar Hasselknippe Tiltnes
Utvikler

Bendik Ivar Hasselknippe Tiltnes

Bendik har et sterkt fokus på programvaresikkerhet og kodekvalitet. Han jobber godt under tidspress, og markerer seg også helt i toppen i våre sjakk- og pokerturneringer - han har helt klart et analytisk hode.

Bettine Deschington
Salgssjef / COO

Bettine Deschington

Bettine har bygget lang erfaring både som konsulent og rådgiver før hun tok steget over i administrasjon og ledelse. Hun er løsningsorientert og positiv, og er en mester i å finne de riktige oppdrag og kunder for våre konsulenter!

Bjørn Sloth
Produkteier/Agile coach

Bjørn Sloth

Bjørn er en pådriver som får ting til å skje. Han brenner for teknologi og smidig metodikk, og deler gjerne erfaringer. Når han ikke er på jobb er sjansen stor for at du finner ham i alpinløypa.

Bjørn Åge Tungesvik
Utvikler

Bjørn Åge Tungesvik

Bjørn Åge er en systemutvikler med særlig interesser innen infrastruktur, skyløsninger og high performance computing. Han har erfaring både som plattformutvikler og utvikler. Han liker å lære seg nye ting, og har en sterk lidenskap for teknologi og problemløsning.

Carina Kristensen
Kontor og marked

Carina Kristensen

Carina trives når dagene er hektiske og hun kan krysse av flere linjer på den evig lange to-do-listen sin. «Kan det bli et blogginnlegg?» er ofte hørt da hun stadig er på jakt etter nye bidrag til fagbloggen vår.

Carl Magnusson
Utvikler

Carl Magnusson

Carl er en allsidig og nysgjerrig fullstackutvikler med god erfaring knyttet til både frontend, backend og databaser. Han har god kjennskap til utviklingsprosessen - fra planlegging og kravspesifisering til dokumentering. Med sin positive innstilling og gode humør tilfører Carl mye energi og kunnskap til teamet og prosjektene han jobber i. Han kjennetegnes som en engasjert, selvstendig og ansvarlig kollega som alltid gjennomfører det han starter på og leverer med høy verdi.

Charlotte Irgens
Forretningsutvikler

Charlotte Irgens

Charlotte er veldig interessert i hvordan teknologi er en driver for de endringene vi i dag ser i både samfunn, bedrifter og offentlig sektor, og brenner for hvordan vi i Systek kan være en positiv samfunnsaktør med vår teknologiforståelse. Hun har erfaring fra forretningsutvikling og salg samt prosjekt- og bid management både fra IT-bransjen og management consulting.

Christian Aarthun
Testutvikler

Christian Aarthun

Christian er pliktoppfyllende og har stor arbeidskapasitet. Han er kvikk og nøler ikke i møte med tekniske utfordringer. I helgene finner du ham i et telt i skogen eller på toppen av et fjell.

Cornelius Grieg Dahling
Utvikler

Cornelius Grieg Dahling

Cornelius trives med utfordringer og som faggruppeleder for frontend. Han er også veldig interessert maskinlæring, og holder gjerne interne presentasjoner på fagfeltet. Cornelius er svak for søtsaker og mørk humor.

Dag W. Findal-Fossmo
Arkitekt

Dag W. Findal-Fossmo

Med 20 års erfaring håndterer Dag Willy det aller meste. Han er en engasjert leder av faggruppen for arkitektur og alltid klar for å ta en faglig diskusjon.

Daniel Eriksson
Utvikler

Daniel Eriksson

Daniel er ansvarsfull, løsningsorientert, og med en god porsjon humor i kommunikasjonen. Han er også en veldig habil quizzer, med spisskompetanse innen sport og geografi.

Daniel Haugstvedt
Data Scientist

Daniel Haugstvedt

Daniel er vår spydspiss innen Maskinlæring og Stordata. Han har høy arbeidskapasitet og får jobben gjort. Han er energisk, utadvendt og glad, en du vil ha på laget ditt!

Daniel Thoresen
Utvikler

Daniel Thoresen

Daniel er en fullstackutvikler med hovedtyngde på .NET og JavaScript. Han er nysgjerrig av natur og benytter gjerne alle mulighetene han får til å dypdykke og utforske ny teknologi - også innenfor andre fagdisipliner. Med Daniel på teamet får du en energisk og engasjert type det er lett å samarbeide med.

David Emanuelsen
Utvikler

David Emanuelsen

David har lang erfaring innen .NET utvikling, webutvikling og prosjektarbeid. Han har meget gode analytiske evner, og trives godt i miljøer med tett samarbeid og kunnskapsdeling. David er stort sett glad, og blir fort en nøkkelperson i mange team.

Diego Pasten
Plattform

Diego Pasten

Diego er en dedikert plattformutvikler med ekstra lidenskap for DevOps-metodikk, containere og skybasert infrastruktur. Han har lenge jobbet med containere i produksjon og håndtert mange oppgaver knyttet til infrastruktur og ytelse i samarbeid med andre aktører. Som kollega er han en hyggelig kar som er lett å samarbeide med, og som du kan stole på alltid gir 100% i oppgavene han møter på.

Erik Aaron Hansen
Plattform

Erik Aaron Hansen

Erik brenner for å designe robuste løsninger som enkelt lar seg skalere. Han trives i team og har fokus på at alle kan dra nytte av hverandres bakgrunn etter beste evne!

Erlend Johansen
Testutvikler

Erlend Johansen

Erlend har mange års erfaring med utvikling av automatiserte tester og det meste av verktøy som forenkler testingen. Å legge teststrategier og definere metodikk er som en søndagsmiddag å regne. Han bistår også i både frontend- og backendutvikling i prosjektet hvis det skulle være nødvendig.

Erling Johansen
Utvikler

Erling Johansen

Erling vet å sette sluttbrukeren i sentrum! Med sitt brennende engasjement for brukeropplevelse og teft for detaljer blir han ofte designerens beste venn. Han er utadvendt og lager god stemning for alle rundt seg.

Espen Nygård
Rådgiver

Espen Nygård

Espen har mange års erfaring som systemutvikler, arkitekt og teknisk rådgiver. Han leder også gjengen vår på Hamar og er alltid positiv, løsningsorientert og engasjert i møte med utfordringer.

Espen Warg Næss
Utvikler

Espen Warg Næss

Espen har lang erfaring som utvikler, arkitekt, team- og techlead, og er ekstra dyktig til å omsette krav og komplekse problemstillinger til en fleksibel teknisk løsning. Han er målbevisst og løsningsorientert og leverer høy kvalitet!

Fredrik Larsen
Controller

Fredrik Larsen

Fredrik er en tallnerd og utpreget ordensmenneske med system i sysakene. Med sterk rettferdighetssans hender det han «lar deg» vinne litt for ofte i dartturnering på kontoret.

Frode Rennemo
Utvikler

Frode Rennemo

Frode har fokus på .NET domenet, med ekstra trykk på skytjenester, databaser og søk. Ny teknologi utforskes med stor entusiasme og nysgjerrighet. På fritiden finner du ham ofte i klatreveggen eller klimprende(?) bak et piano.

Gard Sæbø
Utvikler

Gard Sæbø

Gard har lang erfaring med alt fra frontend til backend, og det meste imellom - full kontroll på hele stacken der altså! Han ser raskt det store bildet og kan fordype seg i detaljer ved behov. Gard har godt humør og en unik evne til å tenke utenfor boksen.

Glenn Wedin
Utvikler

Glenn Wedin

Glenn har mange års erfaring som fullstackutvikler. Med et hjerte som slår et ekstra slag for gode brukeropplevelser og universell utforming er det i Frontend han trives best. Han er ikke redd for å ta ansvar - stormer det litt ekstra i prosjektet kan du trygt lene deg på denne stødige karen!

Hans Børge Pedersen
Utvikler

Hans Børge Pedersen

Hans Børge er løsningsorientert og opptatt av innovasjon og nytenking. Han tar enkelt roller fra løsningsarkitektur til UX/frontend. På fritiden utvikler han systemer med mikrokontrollere og utforsker mulighetene innenfor "Internet of things"(IOT) og droner.

Hans Fredrik Furholt
Utvikler

Hans Fredrik Furholt

Hans Fredrik er analytisk og trives godt med å jobbe under press. Han har stor lidenskap for teknologi og investerer med glede tid på å lære seg noe nytt. På fritiden går interessen i fotball og diverse tekniske dingser!

Hans Ole Gjerdrum
Utvikler

Hans Ole Gjerdrum

Hans Ole er en ivrig frontendutvikler som setter sluttbrukeren i fokus. Med gode verktøy på lur finner han de beste løsningene. Han har en beundringsverdig LP-samling og dyptgående kunnskap om mange slags band fra ulike tiår.

Harald Grønlie Nyhus
Utvikler

Harald Grønlie Nyhus

Harald har erfaring fra flere store prosjekter og forretningskritiske systemer. Han er kvalitetsbevisst og tar ofte ansvar for opplæring av nye i teamet. Han er en fremoverlent, faglig sterk problemløser, som bidrar positivt til det sosiale miljøet.

Harald Kuhr
Utvikler

Harald Kuhr

Harald trives best når utfordringer får ham til å klø seg litt ekstra i hodet. Han brenner for åpen kildekode og kunnskapsdeling. Harald har vært med å arrangere JavaZone og holdt flere foredrag. Her har du en do’er som får ting gjort!

Harald Skoglund
Utvikler

Harald Skoglund

Harald har opparbeidet seg solid erfaring med et vidt spenn av teknologier og problemstillinger. Han har brennende interesse for Kubernetes og Cloud Native, og bred erfaring fra roller som plattformutvikler, devops engineer, systemkonsulent og engineering manager. Harald er en omgjengelig, dreven og lidenskapelig teknolog som bidrar aktivt til teamet. Han brenner for å levere skalerbare, ryddige og veldokumenterte løsninger av høy kvalitet.

Haris Malik
Utvikler

Haris Malik

Haris er en svært effektiv og ivrig problemløser. Han tar naturlig ansvar og sørger for at alle er oppdatert og inkludert. Ved siden av sin lidenskap for programmering står aktiviteter med reising og snowboard sentralt, gjerne i kombinasjon.

Helene Hveem
Testleder

Helene Hveem

Med bakgrunn som systemutvikler stiller Helene sterkt i rollen som test- og prosjektleder. Hun har erfaring med hele bredden av oppgaver. Hun er blid og utadvent, og møter allle med nysgjerrighet.

Henning Engen
Utvikler

Henning Engen

Henning har et øye for detaljer, og et hjerte som banker for brukervennlighet. Han har erfaring som lead frontendutvikler, fullstackutvikler, smidig teamlead og teknisk arkitekt. Med sin store fleksibilitet og evne til å bidra i mange ulike roller, er han en person som raskt får mye ansvar i prosjektet.

Herman Jakobsen
Utvikler

Herman Jakobsen

Herman er utdannet sivilingeniør innen Kybernetikk og Robotikk fra NTNU, og har flere sertifiseringer innen blant annet sky, test og Scrum Master. Jobber du med Herman erfarer du fort at han er positiv og alltid på jakt etter de mest effektive løsningene sammen med teamet. Med andre ord → Dette er en mann du kan regne med når det brenner!

Håkon Berg
Utvikler

Håkon Berg

Håkon startet først som sommerkonsulent i Systek. Vi lot oss kjapt imponere av hans effektivitet og arbeidskapasitet. Med god kompetanse innen .NET samt et solid sikkerhetsfaglig fundament er han en sosial sjel som bidrar mye til trivsel i gruppen, både på jobb og fritid.

Håvard Lødemel
Utvikler

Håvard Lødemel

Håvard lar seg ikke skremme av utfordringer, og er i sitt ess når han får bryne seg på ny teknologi og domener. Med sine analytiske evner og gode humør er Håvard en du legger merke til i teamet.

Håvard Neegård Bjurholt
CTO

Håvard Neegård Bjurholt

Med brennende interesse for både teknologi og mennesker er Håvard den fødte CTO og styrer kompetanseutvikling i Systek. Han er også ekstremt glad i å levere verdi til våre kunder, og bidrar gjerne som rådgiver i kritiske faser enten det gjelder teamoppbygging eller arkitekturvalg.

Igor Radulovic
Utvikler

Igor Radulovic

Igor er en meget habil fullstackutvikler med ekstra interesse mot frontend. Han er sosial, omgjengelig og effektiv, og tilfører ethvert team ny energi. På fritiden er han glad i padel-tennis og gaming.

Inam Qadir
Testleder

Inam Qadir

Inam har over 15 års erfaring fra det aller meste (alt?!) innen test. Han behersker hele hurven av testnivåer og er hands-on i prosjektene. I tillegg har en umettelig nysgjerrighet og iver etter å stadig lære noe nytt. Som kollega og er han omgjengelig, trygg og positiv, helt klart en du vil trives med å ha med på laget.

Ivo Ivanov
Utvikler

Ivo Ivanov

Ivo har et sjeldent godt øye for ny teknologi som bidrar til å løfte eksisterende løsninger. Sceneskrekk er et fremmedord for han, da han gjerne slår av en teknologiprat både med og uten mikrofon.

Jacob Meidell
Utvikler

Jacob Meidell

Som utvikler har Jacob interesse av det meste innenfor faget - med et ekstra godt øye for Java/Kotlin. Han dykker villig ned i kompliserte og tekniske problemstillinger, og lar seg ikke affisere av en hektisk hverdag.

Jakob Lade Stenvaag
Utvikler

Jakob Lade Stenvaag

Som systemutvikler behersker Jakob hele stacken fra back til front. Men det er i backendutvikling han trives best. Han tar initiativ og møter oppgaver med godt humør og nysgjerrighet. Og som de fleste andre her hos oss; tar han imot ny teknologi med åpne armer og er ivrig på å lage løsninger som gir verdi for brukeren.

Jan Henning Alstergren
Utvikler

Jan Henning Alstergren

Jan Henning er en meget erfaren utvikler og arkitekt. Han har lang erfaring med utvikling av systemer med til tider ekstreme krav til oppetid og ytelse. Henning fikser biffen, han er en stødig kar som har vært ute en vinternatt før.

Jan Sviland
Utvikler

Jan Sviland

Jan har en glødende lidenskap for IT og bruker gjerne sin fritid på å lære seg ny teknologi. Når han ikke utforsker nye programmeringsspråk og rammeverk leser han gjerne en bok eller tar en runde med Squash.

Jarle Hansen
Utvikler

Jarle Hansen

Med en Ph.D. i distributed computing og lang erfaring som arkitekt og utvikler er Jarle en du vil ha med når du skal lage noe vanskelig. Han er vår primus motor innen Kotlin, og er en av ildsjelene bak Oslo Kotlin Meetup.

Jo Dybdal
Utvikler

Jo Dybdal

Jo har mer enn 10 års erfaring innen web- og systemutvikling, med stor interesse for arkitektur, skyløsninger og sikkerhet. Han er vant til høyt tempo, og håndterer godt systemer som alltid er i bevegelse, hvor feilhåndtering og monitorering er kritisk for at systemet skal fungere godt. Han har stor kapasitet, godt humør og nysgjerrighet. Med sin positive holdning, og med sitt lune humør skaper han alltid god stemning på teamet.

Joanne Cuffey
Utvikler

Joanne Cuffey

Joanne er en erfaren utvikler med fokus på digitale tjenester og løsninger primært innen .NET- og Azure-plattformene. Hun har jobbet tett med kunder i et bredt utvalg av prosjekter i flere bransjer, og har jobbet med noen av de største aktørene innen både privat- og offentlig sektor. Som utvikler er Joanne fokusert på høy kvalitet og kodestandarder, og tett samarbeid med både teamet og kundene. Hun brenner for å lære nye ting, dele kunnskap med andre og å bygge fremtidsrettede løsninger.

John Ketil Willoch
Utvikler

John Ketil Willoch

John Ketil er nysgjerrig og kommer ofte med alternative løsninger til krevende utfordringer. I tillegg bidrar han til godt humør - gi han en scene og han tar den uten å nøle. På fritiden er det variasjon som gjelder, alt fra klatring til dykking står gjerne på planen.

Jostein Holje
Utvikler

Jostein Holje

Jostein har en forkjærlighet for funksjonell programmering, og nærmer seg 15 års erfaring som utvikler. Han setter sin stolthet i å skrive ren og testbar kode av høy kvalitet.

Karl Jørgen Overå
Utvikler

Karl Jørgen Overå

Karl Jørgen har en kjærlighet for ny teknologi, og jobber gjerne tett med designere for å skape den ultimate brukeropplevelsen. Han har også over snittet begeistret for mekaniske tastaturer, og har laget flere selv.

Knut Nymoen
Arkitekt

Knut Nymoen

Knut styrer prosjektene trygt i havn med sin svært gode gjennomføringsevne og fokus på å hente ut prosjektgruppens potensiale. Når han ikke leder prosjekter finner du han som regel på en sykkel i skog og mark.

Kristofer Koppang
Rekrutteringsansvarlig

Kristofer Koppang

Kristofer er vår rekrutteringsansvarlig, og den du mest sannsynlig tar den første praten med om du vurderer en karriere i Systek. Han er opptatt av å finne folk med stort engasjement for jobben sin, og sørger for en sømløs og smidig intervju- og onboardingprosess.

Lars Furuheim
UX-designer

Lars Furuheim

Lars er designer med lang erfaring fra bransjen.Han er god på å se de store linjene, og en kløpper til å skape struktur og orden. I tillegg til UX-bakgrunn har han også jobbet flere år som prosjektleder og funksjonell arkitekt. Ved siden av jobb er han småbarnspappa, metal-guru, og interessert i TV-serier.

Lars Marius Bjørneseth
Utvikler

Lars Marius Bjørneseth

Lars Marius har et godt blikk for strukturering av informasjon og med rådgivning i forhold til valg av teknologier og rammeverk. Han er en pålitelig kar med smittende humør!

Lars Myhrum
Daglig leder

Lars Myhrum

Linda Katrine Andresen
UX-designer

Linda Katrine Andresen

Linda har over 10 års erfaring som designer med spisskompetanse på interaksjonsdesign, og brenner for gode kunde- og brukeropplevelser. Hun er blid og omgjengelig, og trives aller best når hun får jobbe tett med både forretning og utviklere i tverrfaglige prosjektteam.

Mads Karlstad
Utvikler

Mads Karlstad

Mads er en allsidig utvikler med kompetanse hele veien fra frontend til backend og serverdrift/cloud. Han er nysgjerrig på nye teknologier, jobber strukturert og er selvdrevet. Med sitt gode humør og entusiasme er Mads et friskt pust på teamet!

Maria Ødegaard
UX-designer

Maria Ødegaard

Maria jobber lekende lett i hele spekteret fra innsiktsarbeid til ferdig utformet webdesign. Hun er engasjert og ikke redd for å utfordre det etablerte. Hennes unike evne til å stille de rette spørsmålene sørger for fremdrift for alle involverte i prosjektet.

Markus Medalen
Utvikler

Markus Medalen

Markus er en dreven Javautvikler med erfaring fra store og komplekse systemer, samt innen drift og oppsett av Kubernetes i sky. Han trives godt med nye utfordringer og tar lett initiativ og ansvar. Med Markus på teamet kan du være sikker på at utviklingsprosessen foregår på en effektiv og oversiktlig måte.

Martin Almvik
Utvikler

Martin Almvik

Martin beskriver seg selv som teknologiagnostisk – han jobber gjerne med hele stacken. Han er nysgjerrig og setter hyppig i gang med hobbyprosjekter. Som trøndere flest er han en jovial sjel med glimt i øyet! Alle burde ha en Martin på teamet!

Martin Gunnerud
Utvikler

Martin Gunnerud

Martin er dedikert og kan systemutvikling til fingerspissene. Primært jobber han med TypeScript/React, CSS3/Sass og HTML5, men også backend-teknologier som C#, Python og SQL går som en lek for denne karen. Å utvikle gode brukeropplevelser av høy kvalitet er hans kjennemerke, og spesielt universell utforming ligger hans hjerte nær.

Martin Laupet
Utvikler

Martin Laupet

Martin er en blid programvareutvikler fra Hønefoss som jobber godt med hele stacken! Han har erfaring med alt fra store kritiske kjernesystemer til mindre prosjekter hvor det brenner i hælene med kort leveringsfrist. Martin er en nysgjerrig do’er med fokus på kvalitet i alt han gjør. Med han på teamet kan du sove godt om natten.

Mikael Rino Solstad
Utvikler

Mikael Rino Solstad

Mikael er en del av «trønderbanden» i Systek. Han setter seg raskt inn i nye systemer og har flere hobbyprosjekter der han leker seg med ny teknologi. I tillegg spiller han både gitar og Amerikansk fotball. Han er en kar som trygt tåler en trøkk!

Mikkel Næss
Utvikler

Mikkel Næss

Mikkel er svært fokusert på kodekvalitet, testbarhet og stabilitet i kodebasen. Han holder pulsen oppe og er en sentral bidragsyter i teamet . Har du tidspress, er Mikkel en mann du kan regne med!

Mirela Divic
Agile Coach

Mirela Divic

Mirela er gruppeleder for Prosjektledelse og Rådgivning, og styrer gjerne store prosjekter med mange interessenter. Hun er ansvarsfull, engasjert, og strukturert. Og ikke minst er hun detaljorientert; hun spotter seriøst mer enn hva det blotte øyet kan se!

Morten Punnerud Engelstad
Testleder

Morten Punnerud Engelstad

Mortens kombinasjon av tekniske kompetanse, leveranseevne og forretningsforståelse gjør ham til en allsidig person som løser opp i problemer og sørger for vellykkede prosjekter. Han har erfaring fra både prosjekt- og testlederroller, men trives spesielt godt med det tekniske hvor han kan dykke ned og løse problemer

Nathaniel Tadesse
Plattform

Nathaniel Tadesse

Nathaniel har flere års erfaring som DevOps plattformingeniør og DevOps skyingeniør. I tillegg har han opparbeidet seg solid erfaring med infrastruktur som kode (IaC) for å automatisere oppsett, videreutvikling og vedlikehold av infrastruktur. Han er samvittighetsfull og læringsvillig, og gjør alltid det lille ekstra som skal til for å levere høy kvalitet.

Nikolai Sverdrup
Utvikler

Nikolai Sverdrup

Nikolai er involvert i hele utviklingsprosessen og ikke redd for å ta initiativ og ansvar. Han trives godt når han får bryne seg på nye utfordringer, som det nok blir mye av på hjemmebane fremover med ny liten sjef i hus!

Odd-Arne Bjørklund
Testleder

Odd-Arne Bjørklund

Kan noe testes, har Odd-Arne garantert testet det! Med over 20 års erfaring i bransjen har han utviklet en 6.sans for systemene han jobber med. Han er en pådriver for deling av kunnskap, og etablerte «Norsk TestForum» i 2011.

Ole Myrbakken
Utvikler

Ole Myrbakken

Med 13 års fartstid har Ole like lang erfaring som han har langt hår! Med et hjerte som banker spesielt for.NET-teknologi, er han på rett plass som gruppeleder for .NET-teamet i Systek. På fritiden går tiden med til familiens nyeste tilskudd; cobberdogen Oskar.

Per-Bjørnar
Testutvikler

Per-Bjørnar

Per-Bjørnar kan vise til over 15 års erfaring innen test og utvikling, ispedd upåklagelige ferdigheter innen smidig utvikling. Fra denne karen kan du forvente ærlige tilbakemeldinger og godt humør.

Petr Dreiseitl
Testleder

Petr Dreiseitl

Petr lever og puster for gode testdata, testverktøy og automatisering. Han er faggruppeleder for testfaget i Systek og er en sterk ressurs som sjeldent lar seg stresse. På fritiden er han aktiv, og tar titt og ofte initiativ til å samle en gjeng etter jobb for litt fyfo (fysisk fostring aka.trening).

Rune Myklevoll
Utvikler

Rune Myklevoll

Rune har opparbeidet seg en fullstack-profil med særlig interesse for frontendutvikling. Han er opptatt av å løfte blikket og se hele teamet, med både skryt og tilbakemeldinger. Fritiden går for det meste til sin nye rolle som pappa, samt turer i skog og mark.

Shomaila Kausar
Testleder

Shomaila Kausar

Shomaila er vår testdronning! Og som avdelingsleder for test og automatisering er dette noe hun for brenner for i alt hun gjør (hun drømmer garantert om det også!). Hun er fullpakket av energi og initiativ, og en stor pådriver for kunnskapsdeling.

Simen Nordby Johansen
Utvikler

Simen Nordby Johansen

Fra Simen var en liten pjokk har han alltid vært lidenskapelig opptatt av teknologi og programmering. Han beskrives best som en kreativ problemløser som er gullverdt å ha på laget!

Simen Søhol
Utvikler

Simen Søhol

Å lage gode brukeropplevelser setter Simen sin stolthet i. Han trives best med en hverdag full av utfordringer og variasjon.

Siri Mykland
Utvikler

Siri Mykland

Siri startet først som sommerkonsulent hos oss, og har opparbeidet seg en bred kompetanse innen programvareutvikling, design og arkitektur. Hun er en munter sjel som er en stor pådriver for de sosiale aktivitetene i Systek!

Snorre Berge
UX-designer

Snorre Berge

Snorre er en kreativ mann med mange jern i ilden. Som UX-designer har han et stort fokus på brukerne av tjenestene som lages. Han er stødig på hele designprosessen, og synes moroa ligger i å levere løsninger som er enkle å bruke. Fritiden tilbringes helst på brett (samme hva slags), eller over tegnebrettet med god musikk på øret.

Sverre Sveum Moen
Prosjektleder

Sverre Sveum Moen

Har du møtt Sverre så husker du han! Med sitt store smil og positive holdning er han høyt verdsatt i teamet. Han er svært løsningsorientert - hvis noe kan effektiviseres gjennom automatisering er han kjapp med å identifisere det.

Tage Veflingstad
Utvikler

Tage Veflingstad

Tage er på Hamarkontoret, og er en meget dyktig fullstackutvikler med .NET erfaring. Han kommer raskt på plass inn i nye prosjekter, og tar til seg ny kunnskap meget fort. Han trives godt med ansvar, og bidrar til en god delingskultur i teamet. Hans lidenskap er spillutvikling og tar gjerne i bruk spillmekanikker på andre områder der det passer inn.

Terje Karlsen
Utvikler

Terje Karlsen

Terje er glad i koding og problemløsing, men liker også å snakke med brukerne som han lager løsninger for. Han trives også godt hvis han får jobbe i team av mennesker med variert bakgrunn.

Thomas Aron Aasen
Utvikler

Thomas Aron Aasen

Alt kler den smukke - Thomas passer mange hatter i prosjektet. Han har alltid et glimt i øyet og et smil på lur som bidrar til å skape god stemning for alle han har rundt seg.

Tommy Madsen
UX-designer

Tommy Madsen

Tommy har lang erfaring med design og brukeropplevelse, og er vår leder for fagområdet. Han er en del av Hamarkontoret, men humøret hans smitter helt til Oslo.

Tony Olsen
Utvikler

Tony Olsen

Tony er en omgjengelig type med stor appetitt for ny kunnskap. Han har mange jern i ilden med flere sideprosjekter gående om alt fra smarthusløsninger til sporingssystemer innenfor luftfart. Han her må du ha god kondis for å holde tritt med!

Trond Hagehaugen
Testleder

Trond Hagehaugen

Trond kan telle mange års erfaring innenfor testfaget. Han er en svært engasjert og positiv mann med, – ifølge seg selv - en «knusktørr humor».

Trond Venger
Prosjektleder

Trond Venger

Med over 20 års fartstid i IT-bransjen har Trond bred erfaring fra alle faser av et prosjekt, og går lett inn i roller som prosjektleder, produkteier, funksjonell løsningsarkitekt og testleder. Han er helt rå på å identifisere forbedringspotensialet i arbeidsprosesser, og brenner for at prosjektet leverer mest mulig nytteverdi så effektivt som mulig, til forventet kvalitet.

Vijay Shanmugappirabu
Arkitekt

Vijay Shanmugappirabu

Vijay er en meget rutinert funksjonell arkitekt som har det 10/10 når han får fungere som bindeleddet mellom forretning og teknologi - særlig der han kan utarbeide brukerhistorier og bidra med løsningsdesign. Ellers er han en fyr med masse humor som vet å løfte stemningen til neste nivå!

William Benjamin Wold
Utvikler

William Benjamin Wold

Benjamin har kompetanse hele veien fra frontend, til backend og serverdrift/cloud. Han kan lett beskrives som en utadvendt optimist med mye pågangsmot og humør!

Ævar Eggertsson
Utvikler

Ævar Eggertsson

Ævar er en ekte viking (helt sant, han er fra Island!), med en sterk interesse for alt som er verdt å få med seg innen frontend og UX. Vi kan ydmykt si at Frontendutvikling er noe Ævar kan til fingerspissene!

Øystein Fossum
Utvikler

Øystein Fossum

Øystein har også flere års erfaring med risikoanalyser og fra roller som prosjektleder, data scientist og utvikler. Men han er først og fremst en durkdreven analytiker med spisskompetanse på data og databehandling. I sin rolle som Data Engineer er han svært komfortabel i avanserte ETL-prosesser og vet hva som er opp og ned på et datavarehus. Kjenner du ikke til produkter som Snowflake, dbt eller Apache Superset, anbefaler vi en prat med Øystein.

Øystein Jardar Songstad
Utvikler

Øystein Jardar Songstad

Øystein er en meget allsidig lagspiller! Han er både frontend- og backendutvikler - i tillegg til å være arkitekt. Og ikke nok med det: Øystein kan også skilte med gode ferdigheter i grafisk design. Puh, gi mannen en gråstein og den blir til gull!

Øystein Rose
Utvikler

Øystein Rose

Øystein er vår Grimstad-representant, med en egen nerve for frontendteknologi og brukeropplevelser. Som sørlendinger flest har han godt humør og er ikke typen som lett lar seg stresse.

Øyvind Dahl Syrstad
Arkitekt

Øyvind Dahl Syrstad

Øyvind er en du legger merke til. Han deltar aktivt og bidrar inn i fagmiljøet med både diskusjoner og foredrag, spesielt innen javautvikling og javateknologi. Han sier det han mener, og står for det han sier.

Øyvind Skytøen
Utvikler

Øyvind Skytøen

Øyvind har lang og solid erfaring fra store komplekse utviklingsprosjekter, og har spesielt god kompetanse med å finne robuste løsninger på komplekse forretningsproblemer. Smidigmetodikken sitter i fingerspissene, og han leder gjerne team ved siden av å skrive kvalitetskode.

Aage Dahl
Arkitekt

Aage Dahl

Med 10 års erfaring innen systemutvikling, webutvikling og arkitektur, er Aage en stødig ressurs i teamet. Han har alltid et smil og gode løsninger på lur!

Åste Reppe
Prosjektleder

Åste Reppe

Åste er et arbeidsjern som er meget analytisk og strukturert. Hun har en helt egen evne til å holde overblikk samtidig som hun har et skarpt øye på detaljene. Er det noe som skurrer kan du være sikker på at Åste identifiserer det.