Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Vi søker teknologer til Systek Hamar

Har du lyst til å være med på å videreutvikle vår avdeling på Hamar, og vil du være en del av et inkluderende miljø hvor dyktighet og godt samhold går hånd i hånd? Da kan dette være en perfekt mulighet for deg! I Systek Hamar vil du være en viktig brikke i videreutviklingen av et selskap basert på kvalitet og kompetanse.

blomst-og-fugl
Bilde som illustrerer Et jovialt og faglig sterkt fellesskap

Et jovialt og faglig sterkt fellesskap

Vi tror at flinke konsulenter motiveres av spennende oppdrag, dyktige kollegaer og riktig kompensasjon. Hos oss er du med på å bygge selskapet du selv ønsker å jobbe i. Vi er allerede godt posisjonert i Innlandet med gode kunderelasjoner og lokal tilstedeværelse som vi ønsker bygge videre på.

Selv om vi har en del forskjellige stillinger ute er det langt fra dekkende for alle de forskjellige tjenestene vi leverer. Flinke folk kommer i mange former! Kanskje er du en utvikler eller systemarkitekt, som brenner for å jobbe i tverrfaglige team, eller kanskje er du en interaksjonsdesigner med en passion for å forbedre brukeropplevelser. Vi er på jakt etter konsulenter som trives med utfordrende oppgaver, som motiveres av å samhandle og bidra i tverrfaglige team og som vil være med på å gjøre en forskjell i digitaliseringen av Norge.

Send oss en søknad, så tar vi en prat!

Bilde som illustrerer Hva er viktig for oss?

Hva er viktig for oss?

Vi tror på åpenhet, ansvar og påvirkningskraft. Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi gir deg tillit til å styre din egen jobbhverdag, slik det passer for deg. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva tilbyr vi deg?

Markedsledende kompensasjonspakke
Tilbud om eierskap i selskapet (vi er 100% ansatteid)
Dyktige og hyggelige kolleger i et tverrfaglig miljø
Frihet til å velge eget utstyr og romslige budsjetter for kompetanseheving

Vi tenker at du har:

Høyere utdanning innen IT
Erfaring fra utviklingsprosjekter
Noen års erfaring
Et ønske om å levere høy kvalitet

Vil du bli en av oss?

Vil du bli en del av vår voksende avdeling på Hamar og ta del i utviklingen av denne? Kontakt vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang på tlf 48 35 71 48 eller avdelingsleder Systek Hamar, Espen S. Nygård, på telefon 99 16 26 18 om du har noen spørsmål. Du kan søke på stillingen ved å sende CV, karakterer og gjerne en kort søknad til jobb@systek.no

Øvrige ledige stillinger

UX designerOslo, Hamar, Grimstad
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
Smidig teamlederGrimstad, Oslo, Hamar
FullstackutviklerOslo, Hamar, Grimstad
ML engineerOslo, Grimstad, Hamar
FrontendutviklerOslo, Grimstad, Hamar
Teknisk testerOslo, Hamar, Grimstad
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad
PlattformutviklerOslo, Grimstad, Hamar