Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Teknisk tester

Har du erfaring fra utvikling og automatisering av tester? Motiveres du av å levere høy kvalitet i samfunnsnyttige prosjekter hos noen av de største aktørene i privat og offentlig sektor? Da passer du nok inn hos oss!

Find-all-the-bugs
Bilde som illustrerer Avdeling Test og automatisering vokser! Vil du være med?

Avdeling Test og automatisering vokser! Vil du være med?

Vi ser etter deg som har sterk interesse for testfaget og som har erfaring fra utvikling og automatisering av tester. Du ser etter et sted med et sterkt fagmiljø, der du får selvstendighet og ansvar i hverdagen. Kanskje motiveres du ekstra av å få komme inn på eiersiden i selskapet du jobber i og vil være med på å forme selskapet fremover også?

Som teknisk tester i Systek vil du bli en del av et sammensveiset og tett fagmiljø som angriper testfaget fra et teknisk ståsted. Med på kjøpet får du et tverrfaglig miljø bestående av noen av de dyktigste utviklerne, arkitektene, plattformekspertene, UX'erne og smidig-ekspertene i bransjen.

Bilde som illustrerer Hva kan vi tilby?

Hva kan vi tilby?

Vi tror på åpenhet, ansvar og påvirkningskraft. Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget.

Vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. Våre konsulenter er kjent for å levere godt ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at konsulenter i Systek styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Du skal få delta på konferanser som er relevante for din faglige utvikling. Vi har en raus tilnærming til kursing og konferanser - både i inn- og utland!

Hva håper vi du tar med deg?

Høyere utdannelse innen IT med gode resultater
Erfaring med automatisert testing
ISTQB-sertifisering(er)
God erfaring med ulike testrammeverk og -verktøy
Erfaring med utvikling i Java/Kotlin, eller .NET
Erfaring med TDD og BDD

Er du vår nye kollega?

Send oss en mail med CVen din til jobb@systek.no, så snakkes vi!

Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang om du har noen spørsmål på tlf 4835 7148 eller kristofer.koppang@systek.no.

Øvrige ledige stillinger

Åpen søknad HamarHamar
UX designerOslo, Hamar, Grimstad
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
Smidig teamlederGrimstad, Oslo, Hamar
FullstackutviklerOslo, Hamar, Grimstad
ML engineerOslo, Grimstad, Hamar
FrontendutviklerOslo, Grimstad, Hamar
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad
PlattformutviklerOslo, Grimstad, Hamar