Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Frontendutvikler

Er du en frontendutvikler med lidenskap for kvalitet, teknologi og samarbeid? Liker du å samarbeide med designere så vel som backendutviklere? Vi skal styrke frontendmiljøet vårt med dyktige teknologer!

Frontendutviklere søkes!
Bilde som illustrerer Kjenner du deg igjen i dette?

Kjenner du deg igjen i dette?

Du har jobbet noen år som utvikler, og kjenner at du håndterer hverdagen i et prosjekt fint på egen hånd. Du brenner for teknologi, og du er alltid på utkikk etter måter å forbedre deg på. Med erfaringen du har bygget opp merker du oftere at andre kommer til deg når de står fast og du har stort sett en formening om hvordan problemet bør angripes.

Du har erfaring fra store og komplekse utviklingsprosjekter, enten som konsulent eller som fast ansatt og du trigges av å bli utfordret i hverdagen. Du liker godt å dele kunnskap, og et fagmiljø i ryggen er viktig for deg. Samtidig liker du å ha et godt sosialt miljø hvor du kan henge med hyggelige kolleger.

Er det deg vi har beskrevet nå? I så fall vil du passe godt inn i Systek! Som frontendutvikler i Systek vil du være en del av et fagmiljø bestående av noen av de dyktigste utviklerne, arkitektene, plattformekspertene, UX'erne og smidig-ekspertene i bransjen. Her kan du fokusere på fagområdet ditt sammen med domeneneeksperter, eller øke tverrfagligheten din i samspill med kollegaer fra andre domener.

Vi søker utviklere som er like varierte som kundene vår og problemene de prøver å løse - ikke nøl med å søke selv om denne stillingsannonsen ikke beskriver deg ett hundre prosent.

Bilde som illustrerer Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at du styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva håper vi du har erfaring med?

Erfaring fra utviklingsprosjekter som fast ansatt eller konsulent
Frontendarkitektur
Høyere utdanning innen IT med gode resultater
Dybdekunnskap i HTML, CSS og JavaScript
Moderne frontend-rammeverk (Angular, React og Vue mm.)
GraphQL, REST/JSON
Samarbeid med designere

Bonuspoeng for:

Ønske om å holde foredrag/talks internt og eksternt
Motivert av å snakke om moderne teknologier med kollegaer
Relevante sertifiseringer
Kjennskap til backend-teknologier (Kotlin, Node.js mm.)
Erfaring med universell utforming og tilgjengelighet
Erfaring med testdrevet utvikling, testautomatisering

Vil du bli en av oss?

Om du vil bli en av de beste folkene i de mest spennende prosjektene er det bare å sende en mail med CVen din til jobb@systek.no. Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang om du har noen spørsmål på tlf 483 57 148 eller kristofer.koppang@systek.no.

Øvrige ledige stillinger

Åpen søknad HamarHamar
UX designerOslo, Hamar, Grimstad
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
Smidig teamlederGrimstad, Oslo, Hamar
FullstackutviklerOslo, Hamar, Grimstad
ML engineerOslo, Grimstad, Hamar
Teknisk testerOslo, Hamar, Grimstad
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad
PlattformutviklerOslo, Grimstad, Hamar