Dennne siden benytter JavaScript for å vise sitt innhold.

For å få best utbytte av dette besøket på systek.no burde du aktivere JavaScript i nettleserens innstillinger før du kan gå videre

Logo Systek

Systek

Fullstackutvikler

Er du en dyktig fullstackutvikler som trives som plommen i egget i store utviklingsprosjekter, elsker å lære nye ting, er godt over snittet interessert i teknologi og brenner for å levere kode av høy kvalitet? Da finner du mange likesinnede her!

Systemutvikling

Kjenner du deg igjen i dette?

Du har jobbet noen år som utvikler, og kjenner at du håndterer hverdagen i et prosjekt fint på egen hånd. Du brenner for teknologi, og du er alltid på utkikk etter måter å forbedre deg på. Med erfaringen du har bygget opp merker du ofte at andre kommer til deg når de står fast og du har stort sett en formening om hvordan problemet bør angripes. Du har erfaring fra store og komplekse utviklingsprosjekter, enten som konsulent eller som fast ansatt og du trigges av å bli utfordret i hverdagen. Du liker godt å dele kunnskap, og et fagmiljø i ryggen er viktig for deg. Samtidig liker du å ha et godt sosialt miljø hvor du kan henge med hyggelige kolleger.

Er det deg vi har beskrevet nå? I så fall vil du passe godt inn i Systek!

Begynner du som konsulent i Systek vil du raskt være ute i oppdrag hos en av våre kunder. Da sitter du som en del av et tverrfaglig kundestyrt team, jobber med en spennende techstack som kan inkludere Java/Kotlin, React, AWS, Kubernetes, eller .NET Core, Angular, Azure eller kanskje er det Node og TypeScript med GraphQL og Apollo.

Bilde som illustrerer Kjenner du deg igjen i dette?

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at du styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Bilde som illustrerer Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Hva har du med deg?

Høyere utdannelse innen IT med gode resultater, helst på masternivå
Erfaring fra smidige utviklingsprosjekter
Sterk interesse for backend- og frontendteknologi
Et godt øye for arkitektur og brukergrensesnitt
Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Hvem er du som person?

Sosial - du fungerer godt i team med andre
Ansvarlig - du leverer over forventning
Faglig dyktig - du holder deg faglig oppdatert
Engasjert - du bryr deg om jobben din og er interessert i kundens problemer

Vil du bli en av oss?

Om du vil bli en av de beste folkene i de mest spennende prosjektene er det bare å sende en mail med CVen din til jobb@systek.no. Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang om du har noen spørsmål på tlf 4835 7148 eller kristofer.koppang@systek.no.

Øvrige ledige stillinger

Åpen søknad HamarHamar
UX designerOslo, Hamar, Grimstad
Åpen søknadOslo, Hamar, Grimstad
Smidig teamlederGrimstad, Oslo, Hamar
ML engineerOslo, Grimstad, Hamar
FrontendutviklerOslo, Grimstad, Hamar
Teknisk testerOslo, Hamar, Grimstad
Test- og kvalitetslederOslo, Hamar, Grimstad
PlattformutviklerOslo, Grimstad, Hamar