<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Systek sponser Smidig meetup

Bjørn Sloth

Bjørn Sloth | 24. mars 2021

Mange utviklingsteam har kommet langt på sin smidige reise, og erkjennelsen av at resten av organisasjonen også må endre seg, øker i omfang. Vi i Systek synes de er spennende og interessant å få lov til å hjelpe bedrifter til å finne sitt potensiale for rask “time-to-market” og høyere kvalitet i tjenesteutviklingen.

I Systek har vi 5 sertifiserte Agile Coach/Product Owners og nesten 50 Scrum Mastere/Teamledere som bidrar til digitalisering i offentlig sektor, helsesektoren, energibransjen, bank/finans, media/telekom mm.

Smidig meetup er en viktig arena for å bygge kompetanse og nettverk

Å være god i faget krever en grunnleggende nysgjerrighet for området, og en søken etter å stadig bygge på kompetansen gjennom diverse kurs, samlinger og konferanser. Det er derfor en glede å meddele at Systek nå er sponsor av Smidig meetup (smidig.no) som blant annet arrangerer Smidigkonferansen og ukentlige meetups med opp til 500 (!) deltakere.

Smidig Meetup drives utelukkende av frivillig innsats, og er et tverrfaglig møtested for alle med interesse for smidig metodikk. Meetupen har i dag over 4000 medlemmer.

Bjørn_Sloth

 

“Vi er veldig glade for å være sponsor for en arena der du holder seg faglig oppdatert samtidig som du knytter nettverk og diskuterer fag.” sier senior prosjektleder og Agile Coach i Systek, Bjørn Sloth, og legger til: “Jeg prøver å delta så ofte jeg kan, og er gledelig overrasket over at både deltakelse og kvalitet på arrangementene har gått opp under Koronatiden”.

 

 

Ønsker du å bli med som sponsor eller medlem, kan du gå inn på smidig.no eller https://www.meetup.com/smidig/ for mer informasjon.

Del på sosiale medier: