<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Systek i nye flotte lokaler

Lars Myhrum | 08. april 2016

Det var ingen spøk: 1. april flyttet Systek fra IT Fornebu til nye flotte lokaler i Oslo sentrum. "Systek har opplevd en sterk vekst de siste årene, så flyttingen har vært i planene en stund." sier Lars Myhrum, daglig leder i Systek. "Dette er et paradigmeskifte for Systek. Med nye lokaler i Oslo sentrum, med plass til  å holde både små og store arrangementer, vil vi ta Systeks utvikling ett steg videre."

Sofakrok

Interiørdesigner Randi Hofstad Spieler, fra Pippa Image AS, har stått for innredningen. ”Vi er veldig fornøyd med Randi sitt arbeid i de nye lokalene”, sier Bettine Deschington Mjåland, COO i Systek. ”Her blir det det mange nye muligheter for utfoldelse. Vi har fått et stort møterom som også kan benyttes til konferanser. I tillegg har vi fått til et kreativt rom der bare fantasien setter begrensninger”, stråler Bettine.

Kaffebar-800x446

Det nye kontoret er lyst og åpent. Fargepaletten går i delikate beige og gråblå toner, som ikke stjeler oppmerksomheten fra den fantastiske utsikten over Akershus Festning, Rådhusplassen og Aker Brygge. Kunsten på veggene er laget av Aashild Nitter som holder til i Gamle Fornebu Kultursenter. Slik er litt av Systeks historie blitt med til de nye kontorene.

Utsikt-Aker-Brygge-800x278

"Jeg er glad for å ha fått muligheten til hjelpe Systek med å skape et funksjonelt og trivelig kontor som er tilpasset deres behov og uttrykk", sier Randi. "Det var viktig å planlegge rommene slik at flest mulig får glede av utsikten og samtidig lage rom som dekker flere behov. Det har vært en morsom prosess og jeg er takknemlig for tilliten jeg fikk for å planlegge og følge opp prosjektet fra kontraktsinngåelse til innflytting. Det har vært flott å samarbeide med Bettine, og vi har vært et bra team."

Rådhusgata 23 ligger sentralt i Oslo sentrum, mellom Festningen, Kontraskjæret og vestre del av Kvadraturen. Området består hovedsakelig av næringsbebyggelse og offentlige bygninger. Det er mange spennende restauranter og serveringssteder i området.

De gode kommunikasjonsmulighetene med med trikk, tog og buss i gangavstand fra kontoret, gjør det lettere for de ansatte å møtes på ettermiddag og kveld for faglig og sosialt engasjement. Nærhet til kunder og samarbeidsparter var også viktig i prosessen.

Nå skal vi bo oss inn noen uker, så skal vi invitere partnere og kunder til stor innflyttingsfest”, sier Lars med et lunt smil. Det er tydelig at han er stolt over å få presentere det nye lokalet.

Del på sosiale medier: