<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Systek bidrar til digitaliseringen av Innlandet

Carina Kristensen | 13. februar 2019

Næringslivet i Innlandet er i sterk vekst, og har behov for en omfattende digitalisering fremover. Systek skal bidra med premium-konsulenter når et nytt kontor på Hamar etableres denne våren. Espen Nygård leder satsingen, og vil ha med seg flere på laget.

Skal gi et digitalt verdiløft til næringslivet

Systek har allerede flere gode kundeforhold og oppdrag i regionen. Et avdelingskontor på Hamar vil gi selskapet en lokal forankring til et næringsliv i vekst, og i større grad hjelpe kundene med digitaliseringen i dag og i fremtiden. Etterspørselen av blant annet skytjenester, sikkerhetsløsninger og maskinlæring er økende. Ved å tilby premium-konsulenter skal Systek bidra med et digitalt verdiløft, og gjøre næringslivet robust i møte med deres teknologiske utfordringer. Digitale løsninger og innovasjon skal komme samfunnet og næringslivet til gode.

Vi rekrutterer i Hamar. Vil du være med på reisen?

Vi har flere kunder i Innlandet, og ønsker blant annet å bygge videre på våre eksisterende kundeforhold innen energi og bank/forsikring”, sier Lars Myhrum, daglig leder i Systek.

Søker flere dyktige konsulenter

Seniorkonsulent Espen Nygård skal lede avdelingen. Han er en meget ettertraktet utvikler og arkitekt med flere års erfaring fra bank, forsikring og offentlig sektor. Han er målbevisst, og ser utfordringer der andre ser problemer. Da han fikk muligheten til å lede Hamar-kontoret tok han utfordringen på strak arm:

Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på etableringen av ny avdeling på Hamar. Jeg er oppvokst i Hamar, og det betyr mye for meg å få muligheten til å være med å bygge det lokale næringslivet. I Systek står kundene i fokus, og jeg har som mål å tilby de beste konsulentene i regionen. I tillegg skal det bli godt å komme hemmat...”, sier leder for Hamar-avdelingen, Espen Nygård.

Espen er en veldig dyktig konsulent, og han vil lede Systeks nye avdeling på en svært god måte”, avslutter Lars Myhrum.

Planlagt oppstart er i løpet av første halvår 2019, og Espen vil ha med seg flere på laget. Ledig stilling for IT-utviklere på Hamar er lyst ut, og dette er en unik mulighet for deg som har lyst til å være med på en spennende reise i den digitale utviklingen av næringslivet i regionen. Les mer om den spennende stillingen her.

Del på sosiale medier: