<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Sikkerhetstesting og RPA på Testkonferansen Odin 2019

Carina Louise Kristensen

Carina Louise Kristensen | 17. september 2019

Å være tester er et stort ansvar.  Du er blant annet ansvarlig for kriterier som er avgjørende for å kunne beslutte produksjonssetting. Dette er et så stor ansvar at det kan ta fra deg nattesøvnen om du ikke klarer å legge igjen bekymringene når du går hjem for dagen. Under får du en smakebit av hva Odin 2019 skal handle om i dag.

Test Smart - Sleep Well

Årets tema på Odin 2019 er Test Smart - Sleep Well. For 5. året på rad er Systek partner og bidrar med egne foredragsholdere som skal dele av sine erfaringer og kunnskap - som forhåpentligvis vil bidra til å hjelpe andre med å sove godt om natten. 

Sikkerhetstesting og RPA for en bedre testhverdag

På programmet står blant annet "Sikkerhetstesting for moderne plattformer - hva må du gjøre?" presentert av våre senior konsulenter; Knut Nymoen og Øyvind Dahl Syrstad. Her vil du lære en god del om organisering, teknisk testing og teknologi. Til sammen har Knut og Øyvind et halvt århundres erfaring med programmering og systemutvikling som de gleder seg til å dele med publikum.

Videre vil vår senior testleder, Petr Dreiseitl, holde en lyntale om "Robotic process automation - la RPA teste for deg!".
Her vil han gå gjennom likheter og forskjeller mellom RPA verktøy og verktøy for GUI testautomatisering, samt hvilke fordeler man får ved å innføre RPA for testautomatisering. Han gir deg svar på hvorfor et slikt verktøy vil kunne gjøre testdagen din bedre. Dette er et foredrag du ikke vil gå glipp av!

Møt oss på stand

Vi er på stand hele dagen og håper du kommer innom for en hyggelig prat. Her kan du også delta i vår test-quiz og vinne fine premier. 

 

Jobber du med test og ønsker å utvikle deg videre i et godt testmiljø? Se våre ledige stillinger for Testutvikler og Testleder

Er du ellers interessert i å lære mer om test, kan du lese våre fagartikler om test her.

Del på sosiale medier: