<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Nye kontorlokaler på Hamar!

Hanne Lundby | 05. oktober 2020

Systek Hamar har vokst ut av lokalene i PARK gründer- og næringshus, og har nå flyttet inn i nyoppussede lokaler midt i Hamar sentrum. Med én nyansatt i september består nå avdelingen av fire dyktige IT-konsulenter. Systek gleder seg over egne lokaler, og ser frem imot å invitere kunder, partnere og fremtidige kolleger innom.

Strandgata 31

Med nøkler i hånda og en møbellevering på vei, tok avdelingsleder Espen Nygård imot de andre konsulentene i Strandgata 31 forrige torsdag. Montering av møbler ble gjort med et smil etter god gammeldags dugnadsånd.

PXL_20200923_152247771

Et område i vekst

Det kort vei til Oslo, og det ligger midt mellom både Lillehammer, Gjøvik og Elverum, slik at vi kan ha god dekning av hele innlandsområdet. Espen mener det er stadig flere selskaper som både flytter og utvider seg til disse traktene, og  mener det er et område og næringsliv i vekst.

Vi har plass til flere!

Vi er allerede godt posisjonert i Innlandet med sterke kunderelasjoner og lokal tilstedeværelse som vi ønsker bygge videre på. Er du en erfaren IT-konsulent med ambisjoner og ønske om å være med på å bygge opp noe nytt, kan dette være en perfekt mulighet for deg. Vi ser etter deg som er selvstendig og strukturert og med en solid dose "drive". Her vil du virkelig være med å gjøre en forskjell! Hvis du er interessert i å høre mer om planene for Hamar kontoret kan du ta kontakt med Kristofer eller Espen

espen

 

Del på sosiale medier: