<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Mobile Pulse - smart teknologi for fremtidens hjem

Carina Louise Kristensen

Carina Louise Kristensen | 17. september 2018

I regi av Den Norske Dataforeningens faggruppe for Mobil Strategi arrangeres Mobile Pulse tirsdag 18. september. Årets tema er “Smart teknologi for fremtidens smarte hjem.”

Hvor smart kan det bli?

Mobile Pulse har mange interessante foredrag å by på, blant annet av Espen Nygård, senior konsulent i Systek. Han vil demonstrere samspillet mellom den nye AMS-løsningen og smarthusløsninger. Her kan deltakerne selv være med å teste hvordan ulike valg i hjemmet påvirker strømnettet. Dette er et engasjerende foredrag som godt illustrerer nye muligheter mellom nettselskap og smarthus-løsninger.

Konsulent i Systek og styreleder i DND Mobil Strategi, Bjørn Sloth, er begeistret for arrangementets line-up: “Dette er et svært interessant tema hvor vi har lyktes med å få med spennende aktører som foredragsholdere".  Andy Martin fra Viva abs skal presentere hvordan AI kan brukes for å få ditt smarthus til å forstå deg og dine behov, og Ellen Tønjum Moldskred og Martin Kleppe Asphjell fra sensio, vil vise hvilke muligheter som finnes i dag og hva som vil komme.

Arrangementet holdes hos MESH i Oslo, kl.17.30 - 20.30.

Her kan du lese mer om arrangementet Mobile Pulse og melde deg på. Deltakelse er gratis.

Del på sosiale medier: