<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Få en introduksjon til Ktor på årets første Kotlin Meetup

Carina Louise Kristensen

Carina Louise Kristensen | 07. januar 2021

Nytt år og nye Meetup-muligheter! Hadi Hariri, fra Jetbrains, tar igjen “turen til Oslo” (digitalt, så klart), når han på ny gjester Oslo Kotlin meetup den 12. januar. Her vil han servere deg en solid innføring i rammeverket Ktor.

Hva er Ktor, og er dette noe jeg bør få med meg?

Kort forklart er Ktor et rammeverk for webapplikasjoner, mikrotjenester og mye mer. Den er basert på åpen kildekode skrevet i Kotlin, og støtter bruk av coroutines. Dette er et gøyalt rammeverk å jobbe med for deg som lager et nettsted, en HTTP-backend eller et RESTful-system. Ktor gir deg funksjonaliteten som trengs for å lage dette. I tillegg til å lage HTTP-forespørsler kan du også bruke den som en del av et mikrotjenesteoppsett. 

Synes du dette høres interessant ut, og har lyst til å lære mer? Bli med 12. januar og få en kort omvisning i Ktor og se alt det har å tilby. Meld deg på “A brief tour of Ktor”, og delta fra din egen stue (eller “hjemmekontor” om du vil). 

 

PS: Er du fortsatt litt i tenkeboksen om Kotlin egentlig er noe for deg, bør du også få med deg disse 5 grunnene til å lære seg Kotlin, skrevet av vår Kotlin-ekspert og med-arrangør av Oslo Kotlin Meetup, Jarle Hansen. Kontakt gjerne Jarle eller Anders Mikkelsen, som begge organiserer meetupen, for en prat hvis du er nysgjerrig på bruk av Kotlin og hvordan å komme i gang.

 

Ta kontakt med en av  våre rådgivere her

Del på sosiale medier: