<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

- TestComplete er et uvurderlig verktøy for automatisering av test

Carina Louise Kristensen

Carina Louise Kristensen | 19. mars 2021

Fagsamlinger er en viktig arena for utveksling av erfaringer og deling av kunnskap. Med tiden vi er inne i nå har det kanskje blitt enda viktigere å møtes på slike arenaer for å snakke sammen og utveksle fag med likesinnede. 

Avdelingen for Test og Automatisering møttes for en online fagkveld i går. På agendaen stod TestComplete, et verktøy utviklet av SmartBear Software som kan brukes til automatisering av GUI-tester.

"TestComplete er et uvurderlig verktøy for oss som jobber med automatisering av funksjonell test på GUI nivå. Med denne fagsamlingen ønsket jeg å vise hvordan en best kan bruke verktøyet for å automatisere testene." Sier Shomaila Kausar, senior testleder og leder for Testavdelingen i Systek.

"Verktøy som effektiviserer og automatiserer testingen er noe jeg virkelig brenner for. Og det finnes utrolig mange testverktøy på markedet. På fagsamlingene fremover skal vi gå innom de ulike verktøyene og dele erfaringer rundt bruken av de. Å få flere til å forstå verdien av å investere i gode testverktøy er noe som opptar meg". 

 

Ønsker du å lære mer om TestComplete har Shomaila skrevet et innlegg på fagbloggen for Hvordan du kommer i gang med TestComplete

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker ytterligere informasjon eller testbistand til ditt prosjekt.

Del på sosiale medier: