<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Bli med på årets siste Kotlin Meetup!

Hanne Lundby | 08. desember 2020

16. desember har du muligheten til å bli med på årets siste Kotlin Meetup, med Jarle Hansen og Dr. Venkat Subramaniam. Jarle og Oslo Kotlin Meetup får nemlig besøk av den anerkjente forfatteren, som også er grunnlegger av Agile Developer, Inc., skaper av agilelearner.com, med-grunnlegger av devdotnext software konferansen, og professor på The University of Houston.

Meetupen vil være digital og foregå på engelsk. Du kan melde deg på, lese mer om Dr. Venkat Subramaniam og se agendaen for eventet her. Hvis du vil lese mer om Kotlin, før eller etter årets siste meetup, kan kanskje denne boken fra Dr. Venkat Subramaniam være aktuell; Programming Kotlin.

Om Oslo Kotlin Meetup

Anders Mikkelsen og Jarle Hansen er to av grunnleggerne bak Oslo Kotlin Meetup, en gruppe for Kotlin interesserte i Oslo. De planlegger foredrag, nettverksbygging og annet relatert til kunnskapsdeling rundt programmeringsspråket Kotlin. De ønsker å skape interesse rundt språket, og vi vil se nærmere på temaer som Kotlin for backend, Kotlin for Android og Kotlin-native.

Hvis du vil lese mer om Oslo Kotlin Meetup kan du ta en titt her. 

Vi er i gang med ansettelse for neste år

I Systek er systemutvikling et av våre sterkeste kompetanseområder, og de siste årene har vi virkelig fått smaken på allsidigheten og fleksibiliteten til Kotlin. Dette er grunnen til at vi ønsker å synliggjøre Systek som en hovedaktør innen Kotlin i Norge, i tillegg til at vi sprer generell oppmerksomhet rundt Kotlin gjennom Oslo Kotlin Meetup. 

Hvis du er nysgjerrig på Systek og vil jobbe med systemutvikling og Kotlin kan du lese mer her. 

Del på sosiale medier: