<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
IMG_6516_1

Mikael

Fullstackutvikler

Jeg er ansatt som fullstackutvikler, noe som betyr at jeg jobber både frontend og backend av de systemene vi utvikler.

Jeg er for øyeblikket på prosjekt hos en stor aktør innen oljeservice. Her jobber jeg i deres digital-avdeling hvor vi jobber med å utvikle digitale tjenester. Her har jeg vært siden jeg startet i Systek i november i fjor. Til daglig jobber jeg med Java, React og GraphQL.

Jeg trives best med oppgaver som lar meg prøve ut nye ting og samtidig utvikle meg faglig. Jeg synes det er utrolig gøy å teste ut ny teknologi, og det er ingenting som er bedre enn når jeg kan gjøre det på jobb.

På prosjektet jeg sitter på nå er vi alltid frempå med å prøve ut ny teknologi, så her får jeg daglig en god faglig oppdatering. I tillegg deltar jeg ofte på kurs og faglige samlinger arrangert i regi av Systek, og er gjerne innom en konferanse eller to i løpet av året. Ellers har jeg alltid et par hobbyprosjekter jeg jobber på på fritiden min, mest for å ha en slags “sandkasse” for å teste det aller nyeste av teknologi.

Jeg valgte Systek fordi de har et sterkt fagmiljø. Her er det gode muligheter for meg å videreutvikle min kompetanse og mine ferdigheter som utvikler.

Det er utrolig gøy! Man er del av et selskap som har utrolig mye kompetanse, og som er ivrig på å spre denne kompetansen innad i selskapet. Vi har også mange sosiale samlinger hvor man møter de i selskapet man kanskje ikke ser til daglig når man er ute hos kunde.