<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Helene_Hveem_Testleder

Helene

Prosjekt- og testleder

Jeg er ansatt som konsulent i testledelse og prosjektledelse i Systek. Jeg liker veldig godt å kunne jobbe med forskjellige bransjer og systemer. Som testleder og prosjektleder er det veldig viktig å se og lære hvordan oppgavene løses av ulike bransjer og bedrifter samtidig som man kan ta med noe nytt inn fra tidligere oppdrag.  

I dag jobber jeg som teamleder hos en større kunde innen energisektoren. Teamet mitt utfører analysearbeid for å sørge for at sluttbrukerne får en mest mulig korrekt faktura hver måned. Rollen min innebærer mye tilrettelegging, og gjøre slik at alle har de nødvendige verktøy og muligheter til å gjøre jobben sin best mulig.

Jeg har hatt en veldig god opplevelse hos kunden som har gitt rom og tillitt til meg som konsulent, og jeg får mange erfaringer jeg tar med meg videre.

Jeg liker veldig godt den typen oppgaver som jeg har i dag, men også de man får som testleder eller teknisk prosjektleder; dvs. å være en slags "hub" for alle som jobber i eller rundt et prosjekt, men også det å tilrettelegge og gjøre slik at alle har de nødvendige verktøy og muligheter for å få gjort jobben best mulig.

Jeg liker å holde meg oppdatert ved å ta nødvendige kurs, men også å delta på konferanser når jeg har mulighet til det. Systek legger veldig godt til rette for at jeg skal få utvikle meg i den retningen jeg ønsker. Jeg synes likevel at man lærer aller mest ute i spennende oppdrag.

Jeg valgte Systek fordi vi har en spennende blanding av konsulenter som jobber med et bredt spekter innen SW utvikling, men også arkitektur, test og prosjektledelse. Jeg liker også veldig godt bredden i kundeporteføljen som gir mulighet til å jobbe med mye forskjellig. Systek er også en passe stor bedrift, hvor man har god kontakt med ledelsen og de andre ansatte.

Det oppleves som veldig trygt og bra å jobbe i Systek. Det er utrolig mange flinke folk som jobber her med veldig bred kompetanse, og det er veldig inspirerende! Det er store muligheter for å utvikle seg i flere retninger, og det er alltid noen som kan svare på det man kan lure på at faglige spørsmål.