<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Aage

Aage

Systemutvikler og arkitekt

Jeg er ansatt som systemutvikler og arkitekt i Systek, som betyr at jeg jobber med utvikling av nye og videreutvikling av eksisterende systemer innen både offentlig og privat sektor. Her er det stor variasjon i teknologistack, selv om det er mye spring boot, react og node for tiden.
Nåværende prosjekt omfatter mye “greenfield" applikasjoner og MVP’er, så da går dagene i stor grad til både store arkitektur diskusjoner og til å grave i kode.

Vanskelig å si hva jeg liker best, en god variasjon av diskusjoner rundt nye løsninger og graving i kode er ideelt for min del, litt som jeg holder på med i prosjektet i dag. Jeg liker å sette foten i bakken, løfte blikket og diskutere nye veier som kan bidra til en større grad av forvaltbarhet eller rett og slett styre unna skjær i horisonten. Kvalitet i leveransen er viktig for meg.

Ja, blir noen konferanser, og JavaZone er en gjenganger. Ellers har vi et godt faglig miljø i Systek, så vi holder hverandre oppdatert, og det er alltid noen smarte folk å spørre til råds.

Det var flere faktorer som gjorde at jeg til slutt landet hos Systek. Høyt kompetansenivå og en fleksibel og selvstendig stilling med "kort vei til toppen”. Det er også særdeles lite byråkrati noe som gjør hverdagen min mer effektiv.

Stort kundefokus, kontinuerlig ønske om å utforske nye ideer og søke etter produktive løsninger, gode kolleger, stor grad av selvstyre, og et firma i vekst, det gjør det særdeles bra å være konsulent i Systek