Test- og kvalitetsleder

Er du en testleder som vil utfordre deg selv og bidra til å høyne kvaliteten i samfunnsnyttige prosjekter hos noen av de største aktørene i privat og offentlig sektor? Da passer du nok inn hos oss!

Avdeling Test og automatisering vokser! Vil du være med?

Vi ser etter deg som har sterk interesse for testfaget og som har noen års erfaring. Du ser etter et sted med et sterkt fagmiljø, der du får selvstendighet og ansvar i hverdagen. Kanskje motiveres du ekstra av å få komme inn på eiersiden i selskapet du jobber i og vil du være med på å forme selskapet fremover også?

I Systek vil du bli en del av et sammensveiset og tett fagmiljø, som har ekspertise innen testfaget. Med på kjøpet får du et tverrfaglig miljø bestående av noen av de dyktigste utviklerne, arkitektene, plattformekspertene, UX'erne og smidig-ekspertene i bransjen.

Hva kan vi tilby?

Vi tror på åpenhet, ansvar og påvirkningskraft. Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget.

Vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. Våre konsulenter er kjent for å levere godt ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at konsulenter i Systek styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Du skal få delta på konferanser som er relevante for din faglige utvikling. Vi har en raus tilnærming til kursing og konferanser - både i inn- og utland!

Hva håper vi du tar med deg?

Er du vår nye kollega?

Send oss en mail med CVen din til jobb@systek.no, så snakkes vi!

Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang om du har noen spørsmål på tlf 4835 7148 eller kristofer.koppang@systek.no.