Teknisk tester

Har du erfaring fra utvikling og automatisering av tester? Motiveres du av å levere høy kvalitet? Da passer du nok inn hos oss!

Avdeling Test og automatisering vokser! Vil du være med?

Vi ser etter deg som har sterk interesse for testfaget og som har erfaring fra utvikling og automatisering av tester. Du ser etter et sted med et sterkt fagmiljø og der du får selvstendighet og ansvar i hverdagen. Kanskje motiveres du ekstra av å få komme inn på eiersiden i selskapet du jobber i og vil være med på å forme selskapet fremover også?

Vi ser nå etter testutviklere for å videre styrke vårt testmiljø. Vi er ikke så opptatt av hva du kaller deg, vi leter etter deg som er lidenskapelig opptatt av testfaget! Som teknisk tester i Systek vil du bli en del av et sammensveiset og tett fagmiljø som angriper testfaget fra et teknisk ståsted. Med på kjøpet får du et tverrfaglig miljø bestående av noen av de dyktigste utviklerne, arkitektene, plattformekspertene, UX'erne og smidig-ekspertene i bransjen. Du vil få bryne deg på spennende utfordringer i oppdrag, og du får jobbe på prosjekter hos noen av de største aktørene i norsk næringsliv og offentlig sektor. Du vil få en bred kontaktflate i prosjektene du jobber i og du vil jobbe med mange flinke folk.

Er du vår nye kollega?

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at du styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva håper vi du tar med deg?

  • Høyere utdannelse innen IT med gode resultater, helst på masternivå
  • ISTQB-sertifisering(er)
  • God erfaring med ulike testrammeverk og -verktøy
  • Erfaring med utvikling i Java/Kotlin, eller .NET
  • Erfaring med TDD og BDD
  • Interesse for automatisert testing

Bonuspoeng for:

  • Erfaring med verktøy for testdekning, stresstesting og/eller ytelsestesting
  • Erfaring med testledelse
  • Å være glad i kompetansedeling

Vil du bli en av oss?

Om du vil bli en av de beste folkene i de mest spennende prosjektene er det bare å sende en mail med CVen din til jobb@systek.no. Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang om du har noen spørsmål på tlf 4835 7148 eller kristofer.koppang@systek.no.