Frontendutvikler

Er du en frontendutvikler med lidenskap for kvalitet, teknologi og samarbeid? Liker du å samarbeide med designere så vel som backendutviklere? Vi skal styrke frontendmiljøet vårt med dyktige teknologer!

Kjenner du deg igjen i dette?

Du har jobbet noen år som utvikler, og kjenner at du håndterer hverdagen i et prosjekt fint på egen hånd. Du brenner for teknologi, og du er alltid på utkikk etter måter å forbedre deg på. Med erfaringen du har bygget opp merker du oftere at andre kommer til deg når de står fast og du har stort sett en formening om hvordan problemet bør angripes.

Du har erfaring fra store og komplekse utviklingsprosjekter, enten som konsulent eller som fast ansatt og du trigges av å bli utfordret i hverdagen. Du liker godt å dele kunnskap, og et fagmiljø i ryggen er viktig for deg. Samtidig liker du å ha et godt sosialt miljø hvor du kan henge med hyggelige kolleger.

Er det deg vi har beskrevet nå? I så fall vil du passe godt inn i Systek! Som frontendutvikler i Systek vil du være en del av et fagmiljø bestående av noen av de dyktigste utviklerne, arkitektene, plattformekspertene, UX'erne og smidig-ekspertene i bransjen. Her kan du fokusere på fagområdet ditt sammen med domeneneeksperter, eller øke tverrfagligheten din i samspill med kollegaer fra andre domener.

Vi søker utviklere som er like varierte som kundene vår og problemene de prøver å løse - ikke nøl med å søke selv om denne stillingsannonsen ikke beskriver deg ett hundre prosent.

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at du styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva håper vi du har erfaring med?

Bonuspoeng for:

Vil du bli en av oss?

Om du vil bli en av de beste folkene i de mest spennende prosjektene er det bare å sende en mail med CVen din til jobb@systek.no. Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang om du har noen spørsmål på tlf 483 57 148 eller kristofer.koppang@systek.no.