Data engineer

Systek vokser og søker nå en dyktig og erfaren data engineer eller stordataekspert for å bygge opp et nytt satsningsområde. Som en del av dette teamet vil du få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter innen maskinlæring og stordata, og bidra til å utvikle Systeks tjenester innen disse områdene.

Er du vår nye data engineer?

Er du glad i å fokusere på fag, få igjen for egen innsats, og trives aller best når du får styre din egen hverdag? Da er Systek stedet for deg! Vi vokser, og forsterker nå avdelingen Maskinlæring og stordata med nye flinke hoder.

Vi søker deg som har bakgrunn som systemutvikler og som brenner for store datasett, maskinlæring og modernisering. Du drives av å skape noe, og motiveres av å ta del i oppbyggingen av et fagmiljø med slagkraft der initiativ og pågangsmot både belønnes og feires! Du trives med å styre egen hverdag i oppdrag hos kunde, og du liker å utveksle kunnskap med kolleger.

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at du styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva håper vi du har erfaring med?

  • Maskinlæringsverktøy som TensorFlow, PyTorch e.l.
  • Linux, skytjenester som Azure, GCP og AWS, og containerteknologier.
  • Relasjonsdatabaser som DB/2, MS SQL, PostgreSQL
  • NoSQL-databaser som Elasticsearch, MongoDB e.l.
  • Stordata-verktøy som Hadoop, Spark, Kafka m.m.

Bonuspoeng for:

  • Bakgrunn som systemutvikler (Java/Kotlin, Python, C#, Node.js e.l)
  • Stor interesse for ny teknologi og kontinuerlig læring!

Høres dette ut som noe for deg?

Send en mail med CVen din til jobb@systek.no eller ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang, 483 57 148 eller kristofer.koppang@systek.no.