Åpen søknad Hamarkontoret

Er du en teknolog av rang som ønsker å få mer selvstendighet i hverdagen, en kompensasjonsmodell som motiverer og eierskap i selskapet? Vi er allerede godt posisjonert i Innlandet med sterke kunderelasjoner og lokal tilstedeværelse som vi ønsker bygge videre på.

De beste folkene i de mest spennende prosjektene

Vi tror at flinke konsulenter motiveres av spennende oppdrag, dyktige kollegaer og riktig kompensasjon. Hos oss er du med på å bygge konsulentselskapet du selv ønsker å jobbe i.

Selv om vi har en del forskjellige stillinger ute er det langt fra dekkende for behovene vi dekker hos kundene våre. Dyktige teknologer med erfaring fra komplekse systemutviklingsprosjekter kommer i mange former!

Kanskje er du en designer som brenner for å jobbe i tverrfaglige team, kanskje er du en virksomhetsarkitekt som trives i en rådgivende rolle ute hos kunder. Vi er ute etter deg som har tro på egen kompetanse og som vet at du har mye å bidra med i digitaliseringen av Norge. I Systek Hamar vil du være en viktig brikke i oppbyggingen av et selskap basert på kvalitet og kompetanse.

Er du en erfaren teknolog med ambisjoner og ønske om å være med på å bygge opp noe nytt, kan dette være en perfekt mulighet for deg. Vi søker deg som er selvstendig og strukturert og med en solid dose "drive". I Systek Hamar vil du være en viktig brikke i oppbyggingen av et selskap basert på kvalitet og kompetanse.

Send oss en åpen søknad, så tar vi en prat!

Åpenhet, ansvar og påvirkningskraft

Du får være med på å velge oppdraget ditt, og du får fullt innsyn i hva kunden spør om og timeprisen for oppdraget. Åpenhet er viktig for oss, og det gjør at vi har en harmonisk stemning i selskapet.

Vi ber om folk som leverer over forventning ute hos kunder, og da er det bare rett og rimelig at vi har tillit til at du styrer egen hverdag selv. Vil du ta 6 uker ferie? Vil du jobbe noen lengre dager for å kunne ta en langhelg på hytta? Så lenge det er greit for kunden er det greit for oss!

Vi er ikke så opptatt av antall års erfaring - vi ser etter deg som ønsker å levere høy kvalitet og få igjen for egen innsats. For å lykkes i modellen vår må du være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er din jobb å gjøre kunden bedre.

Hva tilbyr vi deg?

  • Markedsledende kompensasjonspakke
  • Tilbud om eierskap i selskapet (vi er 100% ansatteid)
  • Dyktige og hyggelige kolleger i et tverrfaglig miljø
  • Frihet til å velge eget utstyr og romslige budsjetter for kompetanseheving

Vi tenker at du har:

  • Høyere utdanning innen IT, helst på masternivå
  • Erfaring fra komplekse utviklingsprosjekter
  • Noen års erfaring
  • Et sterkt ønske om å levere høy kvalitet

Vil du bli en av oss?

Vil du bli en del av vår voksende avdeling på Hamar og ta del i utviklingen av denne? Kontakt vår rekrutteringsansvarlig Kristofer Koppang på tlf 48 35 71 48 eller avdelingsleder Systek Hamar, Espen S. Nygård, på telefon 99 16 26 18 om du har noen spørsmål. Du kan søke på stillingen ved å sende CV, karakterer og gjerne en kort søknad til jobb@systek.no