<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Hvorfor Systek?

Systek skal ansette flere flinke folk! Om du er faglig dyktig, brenner for det du jobber med og har lyst til å være en del av et miljø hvor kunnskap, nysgjerrighet og inkludering er viktig, så vil vi gjerne snakke med deg!

Vi har som mål å være den ideelle arbeidsplassen for våre ansatte. Fornøyde ansatte gir gode resultater, tro det eller ei, og folk liker å jobbe her. Vi har lav turnover i selskapet, og i en eNPS-undersøkelse vi gjennomførte blant våre ansatte i desember 2020 fikk vi en score på 90 (skalaen går fra -100 til 100). Våre ansatte trakk fram de viktigste grunnene til at de ga sin score, og kanskje matcher dette med dine prioriteringer også. Om du sitter og lurer på om du skal bytte jobb er det en viktig beslutning, og under har vi samlet info om hva du kan forvente her hos oss.

Spennende og utfordrende oppdrag: Vi har mange og varierte kunder innen både offentlig og privat sektor. Dette sikrer et bredt utvalg av interessante prosjekter, utfordringer i fleng og nærhet til kunden. Se noen av våre REFERANSER for konkrete prosjekteksempler.

God lønn og betingelser: I Systek sitter det i ryggraden vår at mest mulig skal gå tilbake til konsulenten. Som ansatt i Systek får du en prosentandel av hva du fakturerer ut, alltid med en god fastlønn i bunn. I tillegg nyter du godt av gode pensjons- og forsikringsordninger, og mulighet til å bli medeier.

Tilbud om eierskap: Vi er 100% eid av egne ansatte og du vil få tilbud om å kjøpe aksjer etter en avtalt tid. Det gjør helt klart noe med stemningen at vi eier oss selv. Det er altså de ansatte som tjener på en god bunnlinje, ikke noen folk i dress langt unna. Alle får ta del i videre verdistigning og overskudd, og alle som vil kan være med på å forme utviklingen til selskapet fremover. Sammen skaper vi det selskapet vi vil jobbe i!

Frihet, påvirkningskraft og selvstendighet: Med dette mener vi at du får frihet til å være med å velge hvilket oppdrag du skal jobbe i og du tar en aktiv del i å påvirke egen og selskapets utvikling. Samtidig krever det en god porsjon selvstendighet for å styre hverdagen ute hos kunde selv.

Faglig utvikling: Systek leverer det vi internt liker å kalle premiumkonsulenter til våre kunder. For å være en premiumkonsulent må man levere over forventning og man må tilføre høy kompetanse og ikke bare ekstra kapasitet inn i kundens prosjekter. Derfor legger vi stor vekt på faglig utvikling og kunnskapsdeling, og vi har rause budsjetter for kurs, konferanser og kompetanseheving. Vi organiserer egne kurs og faggruppemøter, ukentlige lønsj'n'lørns, og har i tillegg vår egen interne "skole" som jevnlig arrangererer kurs og faglig påfyll innen våre ulike tjenesteområder. Møt noen av våre konsulenter HER.

Sosialt og inkluderende miljø: Vi arrangerer fellesturer, sommerfester, julebord (med følge), månedlige sosiale samlinger, turneringer og spillkvelder for å ha det gøy sammen. Dette bidrar til bedre samhold og bedre deling av kunnskap internt - og ikke minst så er det veldig hyggelig!

IMG_6089

Hva vi ser etter hos deg:

I Systek setter vi kvalitet og kompetanse høyt og gjennom lang erfaring og gode ansettelser har vi opparbeidet meget høy kompetanse innen systemutvikling, arkitektur, test, prosjektledelse og plattform og skytjenester. I tillegg bygger vi oss opp på områder som UX, Maskinlæring og stordata, og Rådgivning. Vi er i sterk vekst og har ambisjoner om å ansette flere nye medarbeidere innenfor disse områdene.

 • Du har jobbet noen år som konsulent, og du er trygg på egne evner
 • Du anses som dyktig av dine kolleger og får ofte en sentral rolle i teamene du er en del av
 • Du liker utfordringer og du liker å lære nye ting - og ikke minst liker du å dele kunnskap med kolleger
 • Du er selvgående med høyt pågangsmot og liker å håndtere hverdagen i oppdrag selv
 • Du er sosial og imøtekommende i møte med nye team og kolleger

Vi tilbyr:

 • Spennende og utfordrende prosjekter hvor du får lære masse!
 • Godt program for kompetanseutvikling- og deling
 • Et godt sosialt miljø med samlinger og arrangementer for enhver smak
 • Tilbud om å bli medeier i selskapet
 • Trygghet og forutsigbarhet i et solid selskap med store kunder
 • Lederskap basert på tillitt til våre medarbeidere og mulighet til å påvirke egen og selskapets utvikling
 • "Lite" firma med åpenhet og deltakelse som grunnleggende verdier
 • God lønn og en av markedets beste bonusordninger
 • Firmahytte i Trysil
 • Gode pensjonsordninger og forsikringer

Åpen søknad