<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Få kontroll på egen kode!

Tema

Lurer du på hva du skal gi i gave i år? Hva med en gave som både dine brukere og dine kolleger vil sette pris på?

God kodekvalitet er helt essensielt i en moderne webapplikasjon. Nå må alle offentlig tilgjengelig nettsted og applikasjoner være universelt utformet. For mange har det vært tungt å komme i gang, men med relativt enkle grep så kommer man ganske langt!

Og jammen ser det ikke ut til at webutviklere er i ferd med å foretrekke statisk typet JavaScript. Men skal man velge Flow eller TypeScript? Og hvor hissig bør lintern egentlig være?

Som en liten gave til deg selv, har vi tatt en titt i krystallkulen for 2018 og kan allerede nå avsløre at du har mye morsomt å se frem til!

Velkommen til et hyggelig juleverksted for webutviklere!

Program

  • 08:00 - 08:30 Servering av frokost

  • 08:30 - 08:50 ​​Årets julegave til dine brukere: «Universell Utforming – bli trygg på koden før QA- fasen»

  • 08:50 - 09:10 ​Årets julegave til dine kolleger: «Høyne din kodekvalitet med statisk typing og hissig linting»

  • 09:10 - 09:30 Årets julegave til deg selv: «Webteknologi i 2018»

  • 09:30 - 10:00 Spørsmål og pepperkaker

Forelesere

Image: Terje Karlsen

Terje Karlsen

Terje har lang erfaring med webutvikling, interaksjon og arkitektur. Han har også arbeidet med flere universelt utformede websider og brenner for brukeropplevelse som er laget og tilgjengeliggjort for alle.

Les mer om meg på LinkedIn
Image: Øystein Rose

Øystein Rose

Øystein er en erfaren og allsidig utvikler. Hjertet hans banker aller mest for å lage gode brukeropplevelser. At løsningene han utvikler også er tilgjengelig for alle, ser han på en selvfølge. Øystein har blant annet jobbet med tilgjengelighet på nettsider for flere norske banker.

Les mer om meg på LinkedIn
Image: Hans Ole Gjerdrum

Hans Ole Gjerdrum

Hans Ole er en utvikler med et sterkt engasjement for gode brukeropplevelser. Gode brukeropplevelser kan man kun få til vha tett dialog med bruker og godt lagspill innad i teamet. Kode av høy kvalitet, som lar seg distribuere på tvers av teammedlemmer, er en forutsetning for godt samarbeid, og er derfor en av hjørnestenene i Hans Oles daglige arbeid hos sin oppdragsgiver.

Les mer om meg på LinkedIn
Image: Håvard Bjurholt

Håvard Bjurholt

Håvard tror at hvis teknologien hadde fått råde alene, så ville verden ha vært en gøyere plass. Heldigvis er det ikke sånn og heldigvis er teknologi gøy sammen med mennesker også. Håvard mener at programmerere har en slags superkraft og disse superkreftene bør brukes til å gjøre verden til en bedre sted.

Les mer om meg på LinkedIn