<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Ansettelsesprosessen

Å finne sin nye jobb er en viktig beslutning som vil ha innvirkning på resten av livet ditt.

Derfor er vi opptatt av stor grad av åpenhet i vår ansettelsesprosess.

Vi har ingen lange ventetider, søknadsfrister eller urimelige krav; vi vil bare finne ut om vi er riktig sted for deg - og du må finne ut om vi er ditt neste steg i karrieren.

Vi er opptatt av å gjøre prosessen så smidig og enkel som mulig. Vi ønsker samtidig å sørge for god kvalitet underveis og at både du og vi får det beslutningsgrunnlaget som er nødvendig for å finne ut om det er en god match eller ikke.

Vi har definert noen målsettinger i prosessen vår, og dette er også det inntrykket vi ønsker at du sitter igjen med til slutt, uavhengig av utfall.

  • En sømløs og profesjonell prosess
  • Du får all informasjon du trenger underveis, og tips eller råd om du ønsker det
  • Vennlig oppfølging og dialog underveis for å sikre fremdrift
  • Personlige møter med kompetente folk og åpenhet underveis i prosessen
  • Realistiske forventninger og klare beskjeder
1

Innledende samtale

Her vil vi finne ut av hva som interesserer deg, snakke litt om bakgrunnen din og rett og slett bli bedre kjent. Kan hende vi gjør det på telefon, på en kafé eller på vårt kontor i Rådhusgata 23 med utsikt over Kontraskjæret og Oslofjorden.

2

Faglig samtale

Dette møtet handler om å få et bedre innblikk i faglig nivå / kompetansefelt, samt gi deg som potensiell medarbeider mer håndfast informasjon rundt hva du kan forvente av arbeidsoppgaver og videre utvikling.

3

Avsluttende samtale

Denne gjør vi ikke alltid. Men det er greit å sette av tid til et siste møte om man har noe ekstra man lurer på, eller for å få de siste avklaringene på plass. Stikkordet er åpenhet!

4

Referanser / Tilbud

Vi vil gjerne ta en prat med noen av referansene dine, deretter er vi klare til å sende et tilbud vi håper at både du og vi blir fornøyd med!