<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Agder Energi

Agder-energi

Tester selskapets AMS IKT-løsning

Agder Energi er landets tredje største energiprodusent. Systek har fått det overordnede ansvaret for test av selskapets komplette AMS IKT-løsning og bidrar med kompetanse og ressurser.

AMS-løsninger har høy kompleksitet med mange ulike aktører, systemer, grensesnitt og underleverandører. Totalsystemet inkluderer alt fra målere og måleverdi-innsamlingssystem til systemer for kundehåndtering (KIS) og informasjonsdeling (portal). De fleste IKT-systemer og arbeidsprosesser vil bli berørt.

Agder Energi har en fremtidsrettet SOA-plattform med ESB/integrasjonsplattform og arbeidsflyt- og prosessverktøy som integrerer de forskjellige del- og fagsystemene.

Testtjenesten fra Systek er basert på ISTQB, med testledelse og testutvikling. Vi legger stor vekt på automatiserte tester og kontinuerlig integrasjon for styring av installasjoner og automatisert testing i AMS-løsningen.

Systek benytter sin lange erfaring med AMS-systemer og testtjenester i leveransen, kombinert med god kompetanse om integrasjonsplattformer og arkitektur, sier Lars Myhrum, CEO i Systek

 

Se flere referanser

Tjenester i prosjektet

Del på sosiale medier: