Et ledende ansatteid konsulentselskap med de flinkeste folka

Vi tror at flinke konsulenter motiveres av spennende oppdrag, dyktige kollegaer og riktig kompensasjon. Kvalitet, høy kompetanse, selvgåenhet og tilstedeværelse kjennetegner oss. Hos oss er du med på å bygge konsulentselskapet du selv ønsker å jobbe i.

Fleksibilitet og frihet

Vi ser etter deg som er selvgående, løsningsorientert og faglig dyktig. Hos oss får du fleksibilitet til å finne arbeidshverdagen som passer for deg og frihet til å selv bestemme hvilke oppdrag du synes er spennende.

Flinke kollegaer

Vi har konsulenter som er spesialister på spissede områder og konsulenter som er gode på å ha overblikket og øye på helheten. Felles for alle er at vi drives av en dyp faglig interesse og et sterkt ønske om å bidra i digitaliseringsprosessen til kundene våre.

Flat struktur

I Systek er det kort vei til alle, og som en levende organisasjon er det viktig for oss at det kommuniserers på tvers av organisasjsonslinjene også. Derfor har vi lave skuldre og mange møteplasser sånn at vi sammen kan forme arbeidsplassen vi ønsker.

Eie eller bli eid? Vi vet hva vi velger!

Lei av at overskuddet fra ditt arbeid går i lommene til en som har nok fra før - eller enda verre, ut av landet? I Systek kan du bli en av eierne selv. Vi er nemlig kun eid av oss som jobber her. Når du slutter må du selge. Ferdig snakka.

Sosialt samhold

For å bli bedre kjent og ha det gøy sammen arrangerer vi fellesturer, sommerfester, julebord (med følge), månedlige sosiale samlinger, turneringer og spillkvelder. Dette bidrar til bedre samhold og bedre deling av kunnskap internt - og ikke minst så er det veldig hyggelig!

Lønn og goder

I Systek har du gode betingelser. For å ha det må man være faglig dyktig og flink med kundene. Som konsulent er jobben din å gjøre kunden bedre, og vi skal levere over forventning til kundene våre. Det skal lønne seg å være en god konsulent.

Siste blogginnlegg

Er du vårt nye kloke hode?

Om du er faglig dyktig, brenner for det du jobber med og har lyst til å være en del av et miljø hvor kunnskap, nysgjerrighet og inkludering er viktig, så vil vi gjerne snakke med deg! Send oss en mail på jobb@systek.no