<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1272750026111903&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Bli en av oss?

De beste folkene i de mest spennende prosjektene!

Hvorfor Systek?
Image: Systek AS - Group Photo Employees

Lyst til å jobbe med oss?

Systek vokser videre og er på utkikk etter nye medarbeidere. Hos oss vil du jobbe med spennende prosjekter hos våre kunder i både offentlig og privat sektor. Er du faglig dyktig og brenner for teknologi, ønsker vi å snakke med deg.

Vis ledige stillinger
Sommerkonsulenter utviklet app for smart råtekontroll

Aktuelt | 23. august 2021

Sommerkonsulenter utviklet app for smart råtekontroll

Tradisjon tro har Systek gjennomført sommerprosjekt med studenter ute hos kunde. Denne gangen har vi hatt stor glede av å bli bedre kjent med studentene Adrian Langseth, Sarek Skotåm og Yrjar Gedde.

Velkommen til et nytt prosjekt!

Aktuelt | 10. august 2021

Velkommen til et nytt prosjekt!

Da er ferien over for denne gangen. En del av oss begynner i nye prosjekter og hos nye kunder. Da er det bra at vi får tips fra vår senior prosjektleder Mirela Divic om hvordan vi best blir en del av et nytt team.

Hvordan skrive en Kubernetes Operator

Systek Blogg | 23. juni 2021

Vignesh Sivarajah

Hvordan skrive en Kubernetes Operator

Kubernetes og containerbaserte plattformer er veldig i vinden for tiden. Ut av boksen håndterer Kubernetes tilstandsløse applikasjoner uten nevneverdige tilpasninger i standard oppsett, men det er sjeldent så rett frem i litt større driftsmiljø.

Hvordan komme i gang med Selenium IDE

Systek Blogg | 22. juni 2021

Petr Dreiseitl

Hvordan komme i gang med Selenium IDE

Det finnes et hav av verktøy å bruke for oss som jobber med test. Og det er lett å bli forvirret og motløs i møte med alle alternativene som er tilgjengelige. For å hjelpe deg i gang skal jeg og mine kollegaer i noen blogginnlegg fremover belyse ett og ett verktøy.

Kom i gang med Selenium IDE

Aktuelt | 22. juni 2021

Kom i gang med Selenium IDE

Faggruppene i Systek inviterer til fagsamlinger en gang i måneden. Test og automatiserings avdelingen avsluttet første halvår med å kombinere fagsamling, avdelingssamling, quiz og Paint’n’sip. 

Open source, hvorfor og hvordan bidra

Systek Blogg | 18. mai 2021

Jarle Hansen

Open source, hvorfor og hvordan bidra

Ikke vær redd for å dele. I starten av karrieren var jeg redd for å dele min egen kode med andre før jeg mente den var «perfekt». Etter en del års erfaring har jeg lært meg at det er nyttig å dele koden og egne idéer tidlig. Jeg ønsker i denne artikkelen å vise hvorfor du kan bidra til open source og hvordan du gjør det.