Systek møter NTNU-studenter på Nettverksdagen

14.02.2018
Nettverksdagen

Systek er sponsor og stiller med stand på Nettverksdagen som holdes på NTNU torsdag 15. februar. Dette er en karrieremesse som arrangeres av studenter på Kybernetikk og Robotikk-studiet ved NTNU. 

Nettverksdagen – studenter og næringslivet møtes

Dette er en fin arena for nettverksbygging mellom næringslivet og teknologistudentene. Her vil studentene ha  mulighet til å møte framtidige arbeidsgivere, få informasjon om sommerjobber og å knytte kontakter.

I fjor hadde Systek et vellykket prosjekt med studenter på sommeroppdrag hos TechnipFMC. Vi tok inn tre masterstudenter, hvorav to av de var fra NTNU og én var fra HVL. De fikk jobbe med et reelt kundecase for TechnipFMC, og fikk prøve seg på ny teknologi og metode. I løpet av sommeren fikk de en forsmak av konsulentlivet og rollen som utvikler.

«Vi ser mange gode effekter med å ta inn studenter til sommerprosjekter. De har en egen drive og er sultne på læring. Samtidig er det veldig fint å gi de muligheten til å bli kjent med bransjen, skaffe seg erfaring og nettverk.» sier Lars Myhrum, CEO i Systek

Du kan lese mer om fjorårets prosjekt her «Studenter med spennende oppdrag for Technip FMC».

Vi gleder oss til Nettverksdagen og ser fram til å møte mange engasjerte studenter!

For mer informasjon om Nettverksdagen og program kan du lese her