Agder Energi

AMS / Smart strømTestIntegrasjon

Agder Energi er landets tredje største energiprodusent. Systek har fått det overordnede ansvaret for test av selskapets komplette AMS IKT-løsning og bidrar med kompetanse og ressurser.

AMS-løsninger har høy kompleksitet med mange ulike aktører, systemer, grensesnitt og underleverandører. Totalsystemet inkluderer alt fra målere og måleverdi-innsamlingssystem til systemer for kundehåndtering (KIS) og informasjonsdeling  (portal), og de fleste IKT-systemer og arbeidsprosesser vil bli berørt.

AEN har en fremtidsrettet SOA-plattform med ESB/integrasjonsplattform og arbeidsflyt- og prosessverktøy som integrerer de forskjellige del- og fagsystemene.

Systek

Systek leder prosjektets test, testutvikling og testledelse. Testtjenesten fra Systek er basert på ISTQB, med testledelse og testutvikling. Vi legger stor vekt på automatiserte tester og kontinuerlig integrasjon for styring av installasjoner og automatisert testing i AMS-løsningen.

«Systek benytter sin lange erfaring med AMS-systemer og testtjenester i leveransen, kombinert med sin gode kompetanse om integrasjonsplattformer og arkitektur», sier Lars Myhrum, daglig leder i Systek.

 

Tilbake til referansene